Ana sayfa Dizi Haberleri Ateşe atılan Zümrüdüanka, tamam mı yoksa devam mı sınavında!

Ateşe atılan Zümrüdüanka, tamam mı yoksa devam mı sınavında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba gibi dram yapımlarının öne çıktığı ve çok iddialı yapımlarla izleyicilerin zaten belirli gruplara ayrıldığı bir güne Zümrüdüanka’yı damdan düşer gibi getirip koymak, Fox TV adına pek de beklenmedik bir durum oldu… Sen Çal Kapımı dizisi ile yer değiştiren Zümrüdüanka için kendini göstermesi adına çok zaman yok.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine ikinci sezonda katılan 3 isim var. İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu ve Menderes Samancılar… İşte bu 3 güçlü isme rağmen dizinin ikinci sezonda istenilen reytingleri ulaşamadığı biliniyor. Cumartesi akşamları bile reyting sorunu yaşayan Zümrüdüanka’nın Çarşamba gibi zorlu bir güne alınması adeta ateşe atılmak gibi bir şey…

Dizi 20. yeni bölümü ile 25 Kasım Çarşamba akşamı büyük bir sınav verecek. Bir yanda Sadakatsiz, diğer yanda Kuruluş Osman. Geçen hafta çok iyi yükselen Doğduğun Ev Kaderindir ve zaten kemik izleyicisi bulunan Benim Adım Melek… İşte bu dizilerle rekabet halindeki Zümrüdüanka’nın yayında kalabilmesi için Cumartesi günleri bile alamadığı 4-5 arası reytingleri mutlaka tutturması gerekiyor.

İşte bu zorunluluk sebebiyle de iki-üç haftalık bir süresi var. Çünkü Son Yaz isimli Fox TV’nin yeni dizisinin çekimleri başladı ve yakında ilk fragman yayınlanacaktır. Yani, Zümrüdüanka ekranda kalabilecek ise bu izleyicilerin yeni günde göstereceği tavra bağlı olacak.

Bakalım dizinin hayranları yeni günde yapımı sahiplenecek mi? Geçen hafta tekrar bölümü yayınlandığı için reytingler doğru bir değerlendirme vermeyeceğinden, Çarşamba akşamki performans belirleyici olacak.