Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye dizisinde yaşanan ölümlü kaza ile ilgili yapımcı firmadan açıklama geldi!

Atiye dizisinde yaşanan ölümlü kaza ile ilgili yapımcı firmadan açıklama geldi!

tarafından ker_def

Netflix’in 2. orijinal Türk dizisi olarak ortaya çıkan Beren Saat’in başrolünde yer aldığı Atiye’nin setinde yaşanan ölümlü kaza ile ilgili basında çıkan haberlerden sonra yapımcı firma OG Medya yaptığı açıklama ile gerçek dışı haberler yapıldığı iddiasında bulundu.

Sette boya işlerini yapan Hasan Karatay geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi.Sette çalışırken yüksek bir noktadan düştüğü öğrenilen Karatay apar topar hastaneye kaldırıldı. Beyin ölümü gerçekleştiği anlaşılan genç set çalışanının, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Sinema Tv Sendikası’nın araştırma yaptığı öğrenildi.

Bu haberlerin yayılmasının ardından OG Medya’da aşağıdaki açıklama geldi:

Kamuoyunun dikkatine,

Şirketimizin yapımcılığını üstlendiği “Atiye” dizisinin dekor hazırlıkları sırasında gerçekleşen kazanın ardından hastaneye kaldırılan Hasan Karatay’ın hayatını kaybetmesini derin bir üzüntü ile karşılıyoruz.

Medyaya yansıyan, bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle; bir takım gerçek dışı haberler yapılarak toplum yanlış bilgilendirilmektedir.

Tüm şeffaflığıyla hukuki sürecin tamamlanmasının ardından kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır.

Bu talihsiz kaza ve acı kayıp nedeniyle, Hasan Karatay’ın ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz…