Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye, Yeni Hayat ve 50 Metrekare dizilerinden son gelişmeler!

Atiye, Yeni Hayat ve 50 Metrekare dizilerinden son gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Yaz dizilerinden koronavirüs pandemisi nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşanmaması sektörü rahatlattı. Diziler peş peşe çekimlere başlıyor…

Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ven Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri başladı. İlk sezonu yayınlanan dizinin 2. sezonu da hazır, yayın tarihinin ise Eylül ayı olacağı belirtiliyor. Atiye dizisinde 3. sezon ise final olacak ve 2021 yılında yayınlanacağı tahmin ediliyor. Beren Saat, dizi çekim öncesinde koronavirüs konusunda önlemler alınacağını ama nasıl bir bir süreç yaşayacağını bilmediğini belirterek tedirgin konuşmuştu.

Atiye, Yeni Hayat ve 50 Metrekare dizilerinden son gelişmeler! 9

Kanal D ekranında yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi de Yeni Hayat. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya dizinin başrolünde bulunuyor. İlk 2 bölümü hazır olan yapım çekimlerine gelecek hafta çarşamba günü başlanacak. Dizinin stok bölümleri artırılacak. Ağustos ayında yayına başlama ihtimali bulunan Yeni Hayat, sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olacak.

Atiye, Yeni Hayat ve 50 Metrekare dizilerinden son gelişmeler! 10

Netflix tarafından hazırlatılmakta olan bir başka dizi projesi ise 50 metrekareydi. Dizinin çekimlerinin sürdüğü dönemde koronavirüs pandemisi ortaya çıkınca, sette çalışmalar durdurulmuştu. Yiğit Kirazcı daha önce yaptığı açıklamada,“Pandemi yüzünden 6 gecemiz kaldı. Benim de totalde 4-5 sahnem kaldı, gece sahnesi” diyerek dizinin az bir sahnesinin kaldığını açıklamıştı. BKM Film tarafından hazırlanan 50 Metrekare dizisinin çekimleri başladı. Aybüke Pusat, Engin Öztürk, Özgür Emre Yıldırım ve Yiğit Kirazcı, son sahneleri de çekip işi tamamlayacak.

Atiye, Yeni Hayat ve 50 Metrekare dizilerinden son gelişmeler! 11