Ana sayfa Dizi Haberleri atv iyi ki diziye final yaptırmış, oyunculara tek tek piyango vurdu!

atv iyi ki diziye final yaptırmış, oyunculara tek tek piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında aile komedisi olarak ortaya çıkan, atv’nin dizilerinden Gençliğim Eyvah, ilgi görmüş ama reytingleri çok iyi gelmemişti. Buna rağmen atv tarafından 17 bölüm ekranda tutulan Gençliğim Eyvah, akılda iz bırakarak ekran ömrünü tamamlamıştı.

Dizinin finali ise oyuncu kadrosu için yeni kapıların açılmasını sağladı. Sezonun daha başlarında olunması nedeniyle finalden sonra birçok oyuncu, farklı dizilerle anlaşma yapma fırsatını kaçırmadı. Bu isimlerden birisi Kuzey Yıldızı dizisine katılan Cengiz Bozkurt idi. Usta oyuncu, yeni dizisinde de yine hikayeye önemli bir renk kattı.

Beyti Engin büyük merakla beklenen Şeref Bey dizisinin kadrosuna katıldı. İyi Aile Babası dizisi ise Bahar Süer için yeni bir tecrübe kazanacağı proje oldu.

atv iyi ki diziye final yaptırmış, oyunculara tek tek piyango vurdu! 7

Burak Tozkoparan ise Menajerimi Ara dizisi ile anlaştı ve hikayede de kendisine güçlü bir konum açtı… Çocukluk dizisinde rol alan İpek Çiçek’in yanı sıra şimdilerde Ekin Mert Daymaz için de yeni bir anlaşma ihtimali var.

Daymaz’ın Fox TV’de yenilenmekte olan Savaşçı dizisinin kadrosuna katılacağı ve tarafların imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Sonuç olarak, atv’nin uzatmadan diziyi yayından kaldırması, sezonun başlarında bunun gerçekleşmesi nedeniyle oyuncular yeni başlayan yapımlarla anlaşma fırsatını kaçırmamış oldu.