Ana sayfa Dizi Haberleri atv mi haklı Bahadır Özdener mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kriz üstüne kriz!

atv mi haklı Bahadır Özdener mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kriz üstüne kriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da garip işler oluyor. Milyonlarca hayranı bulunan ve ekranda reytingleri patlatması beklenen bir dizi var ama yapımcı ile kanal yönetimi anlaşamadığı için kriz çıkıyor. Şu anki televizyon ortamında reyting elde etmenin ne kadar zor olduğunu bilenler, böyle bir cümleyi kurmakta zorlanır.

Çünkü bir kanalın en önemli amacı iyi reytingler alacak projeler yapmak ve milyonlarca izleyiciyi kanalına getirmek ve iyi reklam gelirleri elde etmektir. Sonuçta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 sezon boyunca bu amaca hizmet etti. atv ekranının şu anda yayında olan en uzun süreli projesi olan dizi, yedinci sezon için de çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. 12 yeni karakter dahil oldu. Uğur Yücel, Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Eren Vurdem gibi oyuncular ekibe dahil oldu…

Bütün izleyiciler 200. bölüm ile yedinci sezonun başlamasının heyecanını yaşayacak iken, büyük bir kriz yaşandı. Dizi yayınlanmadı, yapımcı Bahadır Özdener geri adım atmadı. Atv’nin ise bu krizi nasıl çözeceğini kimse bilmiyor…

Gelen bilgiler, dizinin tüm ekibine ve yeni katılan isimlere zam yapılması yönünde BVB Yapım tarafından ortaya konulan şartta gizli. Atv’nin bu şartı ilk başta kabul ettiği ve çekimlerin başladığı ama yayın günü geldiğinde sözleşme hala imzalanmadığı için de yapımcının bölüm kasetini teslim etmediği ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca’nın instagram hesabından yaptığı duygusal ayrılık açıklaması da bu krizin oyuncu tarafında da büyük sıkıntılar olduğu imajını veriyor.

Sezon öncesinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran Ozan Akbaba’nın da ayrılmak istediğine yönelik bilgiler ortaya çıkmıştı.

Yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde büyük sorunların üst üste geldi ve durum yaşanıyor.

Dizi, milyonlarca izleyici tarafından merakla beklense de yaşanan bu sorunların çözülmesinin kolay olmadığı da yaşanan gelişmelerle ortaya çıktı.

atv, hiçbir açıklama yapmayarak dizi hayranları tarafından tepki ile karşılanıyor. Yapımcı Bahadır Özdener’in yeni diziler nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı geri plana attığı düşüncesine sahip bazı kişiler de sosyal medyadan tepkilerini dile getiren yorumlar yapıyor.

İçinden çıkılması zor bir kriz yaşanıyor ve kimse ne olacağını bilmiyor….