Ana sayfa Dizi Haberleri atv ve Kanal D dizilerinde hayal kırıklığı yaşayan Şebnem Bozoklu, Fox TV dizisinde moral bulacak!

atv ve Kanal D dizilerinde hayal kırıklığı yaşayan Şebnem Bozoklu, Fox TV dizisinde moral bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, son yıllarda diziler konusunda yaptığı tercihler nedeniyle hayal kırıklıklarını üst üste yaşayan isimlerden birisiydi… 2020 yılında tam da pandeminin başladığı dönemde Gel Dese Aşk isimli dizisi sadece 4 bölüm süren Bozoklu, geride bıraktığımız sezonda ise İyi Aile Babası isimli dizi talihsizliği de yaşamıştı.

Kanal D ekranında yayınlanan İyi Aile Babası bir ara isim de değiştirmiş ve senaryosu Birol Güven’e emanet edilmişti. Ancak dizi toplamda 8 bölüm yayında kalabildi. Şebnem Bozoklu, üst üste iki hayal kırıklığından sonra Hamlet isimli dijital dizide Nagehan karakterini canlandırdı. Oyuncu televizyon ekranına ise Fox TV ile geri dönüyor.

Son yılların diziler konusunda iddialı kanalı Fox TV, yeni sezon için de birbirinden farklı yapımlar hazırlatıyor. Most Yapım tarafından yoğun bir hazırlık dönemi yaşanan Elbet Bir Gün dizisi de yeni sezonun dikkat çeken bir yapımı olacak. Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile sevilen Sinem Ünsal ile görüşmelerin sürdüğü dizi için Şebnem Bozoklu ismi de ortaya çıktı.

Bozoklu’nun da dizinin kadrosunda yer alması için görüşmelerin yapılmakta olduğu bilgisi kulislere yansıdı. Gül Oğuz’un yönetmenliğini yapığı dizinin hikayesi iki kız kardeşin etkileyici öyküsü olacak. Özellikle kadın izleyicileri kendisine çekmekte zorlanmayacak olan Elbet Bir Gün dizisinin başrolünde Sinem Ünsal ile Şebnem Bozoklu buluşması çok iyi bir sonuç çıkartacaktır.

Ünsal, çok başarılı bir iki sezondan sonra kariyerinde farklı bir rolle daha öne çıkarken, Şebnem Bozoklu ise iki talihsiz erken final yapan diziden sonra şimdi uzun soluklu bir işe başlamış olacak gibi görünüyor.

Pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte yaz aylarının da gelmesi üzerine Şebnem Bozoklu, tatile çıktı. Kanat Atkaya ile evli olan Bozoklu, eşiyle birlikte tekne tatili yapıyor. Bozoklu, tatilinden deniz ve doğanın iç içe olduğu paylaşım yaptı ve mutluluğunu da sergiledi.

atv ve Kanal D dizilerinde hayal kırıklığı yaşayan Şebnem Bozoklu, Fox TV dizisinde moral bulacak! 7