Ana sayfa Sosyal Medya atv’de bir dizi final yaptı, bir başka dizi başlıyor! Hercai gün değiştirdi, Maraşlı geliyor!

atv’de bir dizi final yaptı, bir başka dizi başlıyor! Hercai gün değiştirdi, Maraşlı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin dizileriyle ilgili önemli gelişmeler üst üste yaşanıyor… 27 Aralık Pazar akşamı kanalın iddialı projelerinden Maria ile Mustafa’nın final bölümü yayınlandı. Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi olmasına rağmen, izleyici yeterince ilgi göstermedi. atv, diziye iyi bir fırsat sundu ve sabır da gösterdi. Ancak reytingler iyi gelmeyince final kaçınılmaz oldu.

atv’de dizilerle ilgili yeni gelişmeler de yaşanıyor. İki yeni dizi için adeta gün sayımına geçildi. Akıncı isimli dizi, 1 Ocak Cuma akşamı başlayacak. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı dizi bir kahramanlık hikayesi ve tutarsa da izleyicilerin vazgeçilmez dizilerinden birisi olabilir… Akıncı 1 Ocak Cuma akşamı başlayacak ve Cuma günlerinin reyting yarışında pay kapmaya çalışacak. Fragmanları çok beğenilen dizi, iyi bir performans sergilerse kimse şaşırmasın.

atv, yeni dizisi için 3. sezonu devam eden Hercai dizisinde gün değişikliğine gitti. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai’nin yeni bölümleri 10 Ocak’tan itibaren Pazar akşamları yayınlanacak.

atv'de bir dizi final yaptı, bir başka dizi başlıyor! Hercai gün değiştirdi, Maraşlı geliyor! 7

Bu gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Maraşlı dizisinin fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Kanalın Ocak ayının başlarında bu projesini de yayına alması bekleniyor.

Gelen bilgiler çok yakında Maraşlı’nın başlayacağına işaret ediyor. Tahminler, pazartesi akşamları Maraşlı’nın atv’de yayına başlaması… İlk yayın günü olarak da 4 Ocak tarihine yetiştirilmeye çalışıldığı bilgisi var. Ancak net bir tarih belli olmadı.

atv'de bir dizi final yaptı, bir başka dizi başlıyor! Hercai gün değiştirdi, Maraşlı geliyor! 8