Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de öyle bir dizi var ki, rol alamayan üzülüyor, kaçıran daha çok üzülür!

atv’de öyle bir dizi var ki, rol alamayan üzülüyor, kaçıran daha çok üzülür!

tarafından ker_def
Can Kırıkları dizisine özel önem verin bizden söylemesi!

Yeni sezonda ekrana gelecek diziler arasında birisi var ki, yaz ayı boyunca ismi çok geçti.

atv’nin yayınlayacağı ve senaryosu ile hayran bırakacak olan Can Kırıkları, oyuncu kadrosuyla da büyük dikkat çekmekte.

Eylül ayında izleyici ile buluşacak olan dizinin çekimleri devam ediyor. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Can Kırıkları setinden ilk kareler geldi.

Can Kırıkları setinin ilk günü set ziyareti yapan yapımcı Mehmet Yiğit Alp, “Yeni dizimiz hepimize hayırlı olsun. Can Kırıkları iki kadın polisin yaşadıkları dramını ele alıyor. Güçlü bir hikâye ve güzel bir cast ile seyirci karşısına çıkacağız. Hepimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

atv'de öyle bir dizi var ki, rol alamayan üzülüyor, kaçıran daha çok üzülür! 8

Leyla ve Zeynep adında iki kadın polisin yaşadıkları dramı anlatan dizide Hande Doğandemir ve Funda Eryiğit polisi canlandıracak. Seçkin Özdemir ise dizide komiser rolü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Can Kırıkları’nda Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan gibi başarılı isimler rol alıyor.

Vatan Gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan da diziyle ilgili detayları yazdı. Diziden çok umutlu olduğunu anlatan Doğan, izleyicilere de diziyi dikkatle takip etmeleri mesajını verdi.

atv'de öyle bir dizi var ki, rol alamayan üzülüyor, kaçıran daha çok üzülür! 9

Doğan, “Bu yaz bir dizinin adını çok duydum. Senaryosunu okumadım ama okuyanların hayran kaldığı, dizide yer alamayanların bir parçasının buruk kaldığını söylediği bir iş: Can Kırıkları. Oyuncu kadrosu gayet başarılı. Az kaldı, son bir ay. Okulların açılmasıyla ekran karşısındaki yerimizi alacağız ve dizilere kavuşacağız.”