Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin 4 sezondur süren dizisi Beni Bırakma bitti, Esengül Aypek yeni projeler peşinde!

atv’nin 4 sezondur süren dizisi Beni Bırakma bitti, Esengül Aypek yeni projeler peşinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Genç oyuncu Esengül Aypek, 2015-2017 yılları arasında yer aldığı Beni Affet dizisiyle dikkatleri çekmişti. Oyuncu 4 sezon süren Beni Bırakma isimli atv’nin günlük dizisinde de Meltem karakteri ile parladı…

Oyuncu 18 Haziran’da 4. sezonu ile ekrana veda eden Beni Bırakma’nın ardından tatile çıktı. Yeni sezon için yeniden ekranda yer almak isteyen Esengül Aypek, gelen teklifleri tatil sonrası değerlendirecek.

26 Haziran 1993 doğumlu olan oyuncu, 28 yaş gününü de geçtiğimiz haftalarda kutladı. Oyuncu, yeni sezon için düşüncelerini ise şu sözlerle ifade etti: “Gelen teklifler var. Şu an tatile çıkıyorum. Tatil dönüşü menajerimle gelen teklifleri değerlendireceğiz. Kısmet.”

Esengül Aypek son 4 sezondur Atv ekranlarında yayınlanan “Beni Bırakma” dizisinin çok başarılı bir performans ortaya koydu. Dizinin Haziran ayında final yapması ile birlikte dinlenmeye çekilen oyuncu, bakalım yeni sezonda nasıl bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.