Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin Ali ve Sevda dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı…

Atv’nin Ali ve Sevda dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı…

tarafından zk zk

Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya’nın oynadıkları Atv’nin yeni dizisi Ali ve Sevda’ya yeni isimler dahil oldu…

Oyunculuk kariyerine “Bodrum Masalı” ile başlayan, ardından “Cennetin Gözyaşları”nda rol alan Zehra Yılmaz, şimdi yepyeni bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yetenekli güzel yakında “Ali ve Sevda” adlı diziyle ekranda boy gösterecek.

“Bodrum Masalı”nda Rana, “Cennetin Gözyaşları”nda Melisa rolünde izlediğimiz Zehra Yılmaz, yakında yepyeni bir karakterle ekranlarda olacak. Güzel oyuncu bu kez ATV’nin yeni dizisi “Ali ve Sevda”da Tuğçe rolünde seyirci karşısına çıkacak.

Atv'nin Ali ve Sevda dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı... 8

OYUNCU KOÇUYLA HAZIRLANIYOR

Zehra Yılmaz, başrolleri Keremcem (Ali) ve Özgü Kaya’nın (Sevda) paylaştığı “Ali ve Sevda” dizisine oyuncu koçuyla hazırlanıyor. Başarılı yıldızı Tuğçe rolüne usta isim Süeda Çil hazırlıyor.

ARKADAŞ KISKANÇLIĞI ÇATIŞMA YARATACAK

Güzel yıldız, yeni rolü için çok heyecanlı: “Tuğçe, Sevda’nın en yakın arkadaşı, hatta tek arkadaşı. Birbirlerine çok benziyorlar ama benzerliklerinin yanı sıra zıtlıkları da var. Bu zıtlıklar da aralarında bazı çatışmalara sebep olacak. Tuğçe, Sevda’yı çok seviyor ama kıskandığı şeyler de var. Bunları hikaye içerisinde göreceğiz. ‘Ali ve Sevda’ projesini de canlandırdığım karakteri de çok sevdim. Seyircinin de çok seveceğinden eminim. Dizinin başlayacağı günü iple çekiyorum.”

Atv'nin Ali ve Sevda dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı... 9

BURAK SERDAR ŞANAL DA “ALİ VE SEVDA” DİZİSİNDE

“Ali ve Sevda” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak bir başka başarılı isim de Burak Serdar Şanal. Yakışıklı oyuncu dizide Ali’nin (Keremcem) “Pilot” lakaplı kayıp kardeşi Süleyman’ı canlandıracak. Karizmatik, gözükara ve dengesiz bir adam olan ve uçak alma hayalleri kuran Süleyman, eczacı Duygu Selvi’yle (Sebahat Kumaş) aşk yaşayacak.