Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Can Kırıkları dizisinde dikkat çeken bir sorun var!

atv’nin Can Kırıkları dizisinde dikkat çeken bir sorun var!

tarafından ker_def
Can Kırıkları dizisinde Hande Doğandemir ile Funda Eryiğit’te bir sorun var!

atv ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamı buluşan Can Kırıkları dizisi, farklı hikayesi ve hareketli sahneleriyle hemen dikkat çekti.

Pazar akşamları her kanaldı ciddi bir dizi var. Ayrıca O Ses Türkiye’de denkleme katıldı. Yani reyting elde etmenin zorlaştığı bir gün… Can Kırıkları dizisi de ilk bölümüyle reytinglerde beklentilerin altında kaldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, diziyle ilgili yorumunda Funda Eryiğit ve Hande Doğandemir’in üzerlerine giydirilen polis hallerinin biraz zorlama olduğunu belirtti.

İşte Koloğlu’nun yazısı:

“Yine bir polisiye dizimiz oldu, ‘Can Kırıkları’… İki kadın komiser var; Hande Doğandemir (Leyla Akgün) ve Funda Eryiğit (Zeynep İnan). Biraz ‘Amerikan dizilerinin polisleri’ gibi geldi.

Her iki karakterin polis halleri pek bir üzerlerine zorla giydirilmiş gibi… Konu ilginç… Geçmişle bugünün yüzleşmesi, her daim geçerli bir tema olur ve iyi işlenirse takip edilir.

Dizi, ilk bölümde bu tarafını bize gösterdi. Uygulayacak ekibin ne yapacağı konusunda, soru işaretleri bulunduğunu belirtmek isterim. Alican Yücesoy (Cihan Karadağ) ve Seçkin Özdemir (Aslan Erçetin) ev ahalisi tarafından beğenildi.”