Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin dizisi final yaptı, oyuncular başka dizilere dağıldı!

atv’nin dizisi final yaptı, oyuncular başka dizilere dağıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Pazartesi akşamları yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi 17. bölümü ile final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Komedi yapımı olarak başlayan ama drama da kayan dizinin final yapmasının sebebi yine reyting sonuçlarıydı.

Gençliğim Eyvah dizisi ekran ömrünü tamamladıktan sonra rol alan oyuncular bir bir farklı dizilere katılmaya başladı. İki yeni transfer ortaya çıktı. Bunlardan ilki Cengiz Bozkurt…

Geçen sezon Jet Sosyete veda eden ünlü oyuncu, yeni sezon için Gençliğim Evyah ile anlaştı ve yaz aylarında başlayan dizide de eğlenceli bir karakter ile hayranlarının karşısında yer aldı.

atv'nin dizisi final yaptı, oyuncular başka dizilere dağıldı! 8

Cengiz Bozkurt, artık Cumartesi akşamları Show TV ekranında Kuzey Yıldızı dizisinde izleyicilerle buluşacak. Böylelikle reytingleri düşmekte olan Kuzey Yıldızı dizisi de kadrosu usta bir isim ile takviye etmiş oldu.

Gençliğim Eyvah dizisinde Zola karakteri ile başarılı performans sergileyen genç oyunculardan Burak Tozkoparan da yeni bir dizi anlaşması yaptı. Oyuncu, etkili performansı sonucu Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda yer alacak.

atv'nin dizisi final yaptı, oyuncular başka dizilere dağıldı! 9

Emir karakterini canlandıracak olan oyuncu, 18 Ekim’den itibaren Pazar akşamları yayınlanacak olan dizide bambaşka bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak.