Ana sayfa Sosyal Medya atv’nin dizisinde kimseye hissettirmeden aşk yaşadılar!

atv’nin dizisinde kimseye hissettirmeden aşk yaşadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez dizisi yaz aylarında izleyicilerle atv ekranında buluştu.Dizinin başlarında sette yakınlaşan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal arasında aşk kıvılcımları günden güne daha da gelişti ve sevgili oldular.

Ancak ne sette ne dışarıda ne de magazinde bu ikili arasında aşk yaşandığına yönelik hiçbir söylenti çıkmadı.Kimse Bilmez dizisi 29 Aralık Pazar günü 27.bölümüyle birlikte ekrana veda etti.

Geriye ise Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya aşkı kaldı. Çift, Paris’te aşklarını tazeledi.Hayranları ise bu aşklarını 6 ay boyunca nasıl gizlediklerini merak etti.

atv'nin dizisinde kimseye hissettirmeden aşk yaşadılar! 7

Yılın sürpriz aşkı atv dizisinden çıktı. Özgü Kaya, 2017 yılında Adı Efsane dizisindeki Sibel Yılmaz karakteri ile dikkat çekmişti. Ardından da Mehmetçik Kutül Amare’de Zeynep olarak boy gösterdi. Ancak asıl çıkışını Kimse Bilmez dizisindeki Sevda Eğilmez olarak yaptı.

Burak Serdar Şanal ise 2008 yılında Arka Sokaklar dizisiyle ekran kariyerine başladı. Ardından Peri Masalı, Bahar Dalları, Avrupa Avrupa, Kızlar ve Anneleri, Yeşil Deniz ve Rüzgarın Kalbi isimli yapımlar geldi.Son olarak ise Kimse Bilmez dizisinde Pilot lakaplı Süleyman karakterine hayat verdi.

2019 yılının sonunda sürprizi Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal, aşklarını ilan ederek yapmış oldu.