Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin en çok merak edilen İkimizin Sırrı dizisiyle ilgili beklenen karar geldi!

atv’nin en çok merak edilen İkimizin Sırrı dizisiyle ilgili beklenen karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaklaşık 1 aydır fragmanları paylaşılan İkimizin Sırrı isimli yeni diziden yeni haberler var… Bir süredir izleyicilerin ne zaman başlayacağına yönelik olarak sosyal medyada da mesaj bombardımanı yaptığı dizinin yayın tarihi belli oldu.

Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert ve Bestemsu Özdemir’in başrollerinde yer aldığı İkimizin Sırrı dizisinin yayın günü Pazar olarak belli oldu. Dizinin ilk bölümü ise 8 Ağustos pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Bir anne ile kızının hüzünlü hikayesinin anlatılacağı İkimizin Sırrı dram projesi olarak öne çıkacak.

Marriage Contract isimli yabancı bir yapımdan uyarlanan İkimizin Sırrı dizisi büyük merakla bekleniyor. “Bazıları için mutluluk küçük oyunlarda saklı…” mesajı ile yayınlanan İkimizi Sırrı dizisinin 1. bölümünden 2. fragman ile birlikte yayın tarihi de duyurulmuş oldu. Pazar akşamları atv’de Baş Belası dizisi vardı. Bu gelişmenin ardından Baş Belası dizisinin günü Cuma olarak değiştirildi.

İkimizin Sırrı dizisinin sosyal medya hesaplarından ve fragmanları aracılığı ile verilen mesajlar da bir hayli dikkat çekici.

Leyla Feray Neva karakterini canlandırırken, kızı Hayal olarak da Ahsen Türkyılmaz’ı ekranda göreceksiniz. Alp ise Aras Aydın tarafından canlandırılacak.

Anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılırken, Alp’in onların imdadına yetişmesi bekleniyor. Dram yapımı olan dizinin çok etkileyici bir hikayesinin olduğunu bu mesajlara bakarak da anlayabilirsiniz.

– Annelik, evladın için kendi benliğini yok saymaktır!

– Sadece ikimizin olduğu kimsenin bulamadığı bir yer, böylelikle hiç ağlamazsın!

– Mutluluk şartlar ne olursa olsun kendi dünyalarını kurmayı başaranların hakkıdır!

– Umut, her daim vardır Neva yeter ki inanmaktan vazgeçme…