Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin en iddialı dizileri arasındaydı! Final kararı çok şaşırttı!

Atv’nin en iddialı dizileri arasındaydı! Final kararı çok şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Ekrandaki yaprak dökümü devam ediyor. Bir final haberi de atv’nin yeni dizisinden geldi.

Sezon başında büyük iddialarla başlayan Can Kırıkları dizisi, ekrana veda ediyor.

Dün akşam 3. bölümü yayınlanan dizinin reytinglerinin düşük gelmesi, erken vedada etkili oldu.

Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Alican Yücesoy ve Funda Eryiğit’in baş rollerini oynadıkları dizi, sezon başında büyük iddialarla sunulmuştu.

Vatan Gazetesi’nde dizi haberleri yazan Oya Doğan, senaryoyu okuyanların hayran kaldığını ile söylemiş ve dizinin iddialı bir yapım olduğunu vurgulamıştı. Hatta oynamayanların bile bu diziye gıptayla bakacaklarını söylereye
“Bu yaz bir dizinin adını çok duydum. Senaryosunu okumadım ama okuyanların hayran kaldığı, dizide yer alamayanların bir parçasının buruk kaldığını söylediği bir iş: Can Kırıkları” yorumunu yapmıştı.

Atv'nin en iddialı dizileri arasındaydı! Final kararı çok şaşırttı! 8

Hikayesi farklı olan ve izleyenlerin heyecanla takip ettikleri dizi, ne yazık ki dün akşamki 3. bölümüyle reytinglerde pek iyi bir sonuç alamadı.

atv’nin dizisi geçen hafta 2. bölümüyle totalde 2.78 reyting ve 6,3 izlenme payı sonrası 14. olmuştu.

Dizinin 22 Ekim tarihindeki 3. bölümü 2.48 reyting ve 5.55 izlenme payı ile 18. sırada yer aldı. Yani ciddi bir düşüş sergiledi.

AB grubunda ise 2.24 reyting ve 5.21 izlenme payı ile 15. sırada kendisine yer bulan Can Sıkıntıları dizisi, 22 Ekim tarihinde ise 2.55 reyting ve 5.76 izlenme payı ile 16. sırada yer aldı.

Atv'nin en iddialı dizileri arasındaydı! Final kararı çok şaşırttı! 9

NTC Medya-Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğuna oturduğu, Sema Ali Erol ve Mahir Erol’un senaryosunu kaleme aldığı dizide, iki eski yaşadıkları kötü günlerin ardından yıllar sonra polis olarak karşılaşması ve geçmişle ilgili hesaplaşmaları anlatılıyordu.

Dizinin 4. bölümde final yapacağı öğrenildi. Haberi, Medyatava’dan Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından duyurdu:

Dizinin günü mü yanlıştı? Gün değişikliğiyle bir şans daha verilemez miydi?

Geçen sezon Sen Anlat Karadeniz ve bu sezon da Bir Zamanlar Çukurova ile müthiş bir çıkışa imza atan atv, Can Sıkıntıları dizisinde aradığını bulamadı.

Pazartesi akşamları Çukur, Söz ve Yasak Elma karşısında güçlü duramayan dizi, ne yazık ki arada kaynadı ve daha tam anlaşılamadan ekrana veda ediyor!

Atv, diziyi bitirme kararı yerine, gün değişikliğine giderek bir umut arayabilir miydi diye düşünülecektir muhakkak.

Ancak görünen o ki kanal, diziye hiç bir şans tanımadan 3. bölümde kararını verip çoktan biletini kesmiş bile!

Ne diyelim, bir diziye daha yazık oldu! Arkasındaki emekler, umutlar söndü. Çetin ekran rekabeti, iyi bir kadrosu ve hikayesi olan bir diziyi daha sona götürdü!