Ana sayfa TV Programları atv’nin Esra Erol kararı netleşti! Yayın tarihi belli oldu…

atv’nin Esra Erol kararı netleşti! Yayın tarihi belli oldu…

tarafından zk zk

Uzun yıllardır atv ekranlarında program yapan ünlü sunucu Esra Erol’un yeni sezonda atv’de olup olmayacağı merak konusuydu. Çıkan kimi söylentilerin ardından geçtiğimiz günlerde Esra Erol ile ilgili atv’nin kararı da ortaya çıkmaya başlamıştı. Bazı iddialarla Erol’un yeni sezonda olmayacağı söylentilerinin gölgesinde karar verildi!

İddialara göre Esra Erol’un programının RTÜK tarafından bitirildiği söylentileri yapılmaktaydı. Ünlü sunucunun bu sezon ekranda olmayacağı şeklinde kimi haberler yansıyordu medyaya. Ancak işin renginin pek de öyle olmadığı ortaya çıktı. atv, söylentilere karşın Esra Erol’un yeni sezondaki programının fragmanını dün yayınladı.

Fragman ile birlikte programın yeni sezonda da “Esra Erol’da” ismiyle devam edeceği anlaşıldı. Ancak ‘yakında’ ibaresiyle tam olarak ne zaman ekrana gelmeye başlayacağı netleşmemişti. Milliyet Cadde Yazarı Ali Eyüboğlu da Esra Erol’un yayınına devam edeceğinin sinyalini dünkü şu yazısıyla vermişti:

“Çıkan haberlere bakılırsa RTÜK’e yapılan şikayetler yüzünden ATV, ‘Esra Erol’da’yı yayından kaldırdı. Peki gerçek ne? Gerçek şu: Bodrum’da butik bir otelde eşi ve çocuklarıyla yaz tatilini tamamlayan Esra Erol, İstanbul’a döndü. Çünkü 31 Ağustos Pazartesi günü Erol, yıllardır olduğu gibi ATV ekranından seyircisiyle buluşacak.”

Sosyal medyadan yapılan son duyuru ile programın 31 Ağustos’ta başlayacağı Esra Erol’un twitter hesabından ‘Hasret sona eriyor’ ifadesiyle şu şekilde paylaşıldı: