Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin final karar kesin; Baş Belası dizisinde geri dönüş yok!

atv’nin final karar kesin; Baş Belası dizisinde geri dönüş yok!

tarafından ker_def

atv’de yaz döneminde başlayan Baş Belası dizisiyle ilgili alınan final kararı herkesi üzdü. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla çok beğenilen dizi ne yazık ki reytinglere yenildi. Şimdiye kadar 11 bölüm yayınlanan Baş Belası dizisinin 13. bölüm itibari ile final yapmasına karar verildi.

Sosyal medyadan dizi hayranları atv’yi eleştiren birçok mesaj paylaştı. Ancak karar yine değişmedi. Baş Belası dizisi kış döneminde devam edebilecek güce ulaşamadığı için 13 bölümlük bir yapım olarak kalacak. Dizinin 12. bölümünü 3 Eylül Cuma akşamı izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ‘Baş Belası’, 3 Eylül Cuma akşamı on ikinci bölümüyle saat 20.00”da atv ekranında olacak.

‘Şebeke’nin çökertilmesinin ve suçluların yakalanmasının ardından rahat bir nefes almayı düşünen İpek ve Şahin’i zor bir cinayet vakası beklemektedir. Elde edilen ipuçları bir seri katille karşı karşıya oldukları izlenimini vermektedir.

İkili bu vakayla uğraşırken, organize şube bir sorgulama için İpek’ten yardım ister. İpek’i çağıran Şahin’in akademiden eski arkadaşı çok da hoşlanmadığı başkomiser Aytuğ’dur. Çapkınlığıyla tanınan Aytuğ’un İpek’le yakınlaşma çabası Şahin’i kıskandırır.

Diğer taraftan son videosuyla sosyal medyada olay yaratan Nazlı, gelen olumsuz bir yorumun peşine düşer. Bu konuda Yener’den yardım alacaktır. Ancak işler beklediği gibi gitmez ve kendini karakolda bulur. Diğer yanda aşklarını gizlilikle yaşayan Nermin ve Doruk, Mehmet tarafından görülürler. Doruk’u yanına çağıran Mehmet onu bir seçime zorlar.