Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Gençliğim Eyvah dizisi için zor günler başlıyor!

atv’nin Gençliğim Eyvah dizisi için zor günler başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yaz aylarında başlayan Gençliğim Eyvah isimli dizinin 11 bölümü geride kaldı. Dizi eğlenceli hikayesi ve zaman zaman da hüzünlü sahneleri ile ilgi gördü.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu’nun başrollerinde bulunduğu dizi bir platoda çekiliyor ve ekip de kısa sürede birbirine kaynaştı. Komedi olarak başlayan dizi, zaman zaman aşk konularının drama dönüştüğü bir yapım oldu. Gençliğim Eyvah, reytinglerde de çok iyi bir noktada değil.

Eylül ayı ile birlikte dizinin ekranda rakip yapımlar karşısında çok zorlanacağı gerçeği ortada. 31 Ağustos Pazartesi günü 12. bölümü yayınlanacak olan Gençliğim Eyvah dizisi, 7 Eylül’de hem Sefirin Kızı hem de Yasak Elma’nın başlaması ile birlikte nasıl performans gösterecek merak ediliyor.

Bu yoğun ve sarsıcı dizi yarışında atv’nin Gençliğim Eyvah dizisine pazartesi akşamlarını teslim etmesi pek olası görünmüyor. atv’nin fragmanlarını yayınlamakta olduğu Maria ile Mustafa dizisinin günü henüz belli olmadı. Ancak Gençliğim Eyvah için Eylül itibariyle çok zorlu günler geliyor ve dizinin gün değiştirmesi ilk seçenek olacaktır.

İşte Gençliğim Eyvah dizisi 12. bölüm 2. fragmanı: