Ana sayfa Sosyal Medya atv’nin hatasının bedelini Hercai ve Akıncı dizileri ödemeye başladı!

atv’nin hatasının bedelini Hercai ve Akıncı dizileri ödemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv, Akıncı gibi fantastik bir diziyi ekrana sürerek büyük risk aldı ama takdir de topladı… Hiç de kötü bir dizi değil bu arada Akıncı… Ancak günü sanki Cuma günleri için uygun değil. Akıncı dizisi şayet Pazar akşamları ekrana gelse çok daha iyi sonuçlar alınabilirdi.

Atv, nedendir bilinmez ama Hercai gibi bir yapım total kategorisinde çok iyi oranlara gelmişken neden gün değişikliği yapıp da Akıncı’yı da böyle zor bir güne koydu? Bu karardan sonra iki olumsuzluk yaşandı. İlki Hercai’nin elde ettiği oranları Akıncı alamıyor ve bu da atv için Cuma gününü kabusa çevirmeye başladı.

Pazar akşamları ise Hercai, eski izleyicisinin tamamını yeni güne taşıyamadı ve güç kaybetti. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı Hercai, toparlanması daha kolay bir yapım. Ama Akıncı’nın durumu düşündürüyor.

İlk bölümü çok büyük ilgi gören dizinin, ikinci bölümü çok kötü sonuçlar getirmişti. Üçüncü bölüm yükseliş ile reytinglerde düzelme adımı geldi. Ama dün akşam yayınlanan dördüncü bölümün reytingleri yine düşük çıktı. 3’lü oranlar Akıncı’yı ekranda tutmaya yetmeyecektir. Dizi ilk 10 listesine bile hiçbir kategoride giremedi. Sonuç mu, Akıncı dizisi için Cuma günleri pek de doğru bir zamanlama değil.

atv, yeniden Hercai dizisini Cuma gününe alır mı bilinmez ama yol yakın iken bu değişiklik düşünülebilir. Eğer izleyici Pazara alışır ise gün değişikliği yatar, Akıncı dizisi de büyük bir hüsran yaşayabilir.

atv’nin planlama hatasının cezasını hem Akıncı hem de Hercai dizileri ne yazık ki ödemeye başladı. Bakalım Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikisinin tüm ekip arkadaşları ile birlikte Ağustos ayından bu yana büyük emek verdikleri fantastik bir kahramanlık hikayesi olan Akıncı, ekranda tutunmayı ne kadar başarabilecek?