Ana sayfa Sosyal Medya ATV’nin heyecanla beklenen Gül Masalı dizisinden ilk partner selfiesi geldi!..

ATV’nin heyecanla beklenen Gül Masalı dizisinden ilk partner selfiesi geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz dönemi için çektiği Gül Masalı isimli yeni dizisi, başrollerinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisini buluşturdu.

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde Isparta’da başlanan dizinin başrol oyuncularının yaz dönemi dizilerinin favori çiftleri arasına girmesi bekleniyor. Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir ikilisinin uyumu merak edilirken ikiliden ilk selfie geldi.

Oldukça geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Gül Masalı dizisi yaz döneminin sürpriz projelerinden birisi olabilir. Haziran ayı içinde ilk bölümünün yayınlanması beklenen dizinin yönetmenliğini  Sadullah Şentürk yapıyor.

Gül Masalı’nda Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisine; Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal’ın da aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosu ediyor.

Yaz dizileri arasındaki rekabette öne çıkması beklenen Gül Masalı’nda ‘Toprak’ ve ‘Gonca’nın aşkı anlatılacak. Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir, sosyal medyadaki hayranlarından da büyük destek aldı ve yaz döneminin sürpriz dizi çifti olarak anılıyor.

ATV'nin heyecanla beklenen Gül Masalı dizisinden ilk partner selfiesi geldi!.. 7

İki genç oyuncuyu öne çıkartan detay ise dizinin hikayesinde gizli… Acıklı ve dramla dolu bir dizi olması noktasında Gül Masalı diğer eğlenceli yaz dizilerinden ayrışacak gibi görünüyor. Dram dizileri yaz döneminde çok az olduğu için Gül Masalı’nın bu yönüyle öne çıkması beklenebilir.