Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin iddialı dizisi final yapıyor!

atv’nin iddialı dizisi final yapıyor!

tarafından ker_def

atv ekranında yaz aylarından bu yana izleyicilerle buluşmakta olan KimseBilmez dizisi, 29 Aralık Pazar akşamı 27.bölümüyle birlikte final yaparak ekrana veda ediyor.

Keremcem, Burak Serdar Şanal, Özgü Kaya ve Zeynep Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin finale gitmesi hayranlarını çok üzdü.Kimse Bilmez’in sıkı takipçileri final olduğu için mutsuz olduklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

atv'nin iddialı dizisi final yapıyor! 7

Peki Kimse Bilmez nasıl bir final yapacak? İşte final bölümünde yaşanacakların detayı:

Ali ve Sevda Uygar kabusunun ardından rahat bir nefes alma hayali kurarken çıka gelen Nedim, yıllardır içinde biriktirdiği intikam hissini bir anda ortaya çıkarır. Tek hayali huzurlu bir hayat olan Ali, Nedim’in karanlık yüzünden sevdiklerini koruyabilmek için her şeyi göze alır. Öte yandan Nedim’in vurduğu Kurtbey, ölüm döşeğinde her şeyi Ali’ye anlatmak ister.

Ali, Kurtbey’in büyüttüğü Zeynep’in kardeşi olduğunu öğrenebilecek mi? Vedat ise babasının katilinin Ali olduğunu bile bile intikam hisleriyle yanıp tutuşmaktadır. Vedat en sonunda Pilot’a babasının katilinin Ali olduğunu söyler. Bu gerçeği öğrenen Pilot ne yapacak?

Ali’nin hayatını karartmak için Sevda’yı kaçıran Nedim, Ali’den bir tercih yapmasını ister. Kötülükleriyle nam salan Nedim, Sevda’yı öldürecek mi? Ali’nin, Nedim’den kurtulmak için bir planı var mı?

Yayın Tarihi : 29 Aralık 2019 / Pazar

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı : Baba Yapım

Yönetmen : U. Hakan Eren, Reyhan Pekar

Senaryo : Hasan Burak Kayacı

Oyuncular : Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Caner Kurtaran (Nedim), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem), Fatma Karanfil (Nilüfer) ve Anıl Kır (Ahmet)