Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin iddialı dizisi Hakim’e çok güçlü bir oyuncu daha katıldı!

ATV’nin iddialı dizisi Hakim’e çok güçlü bir oyuncu daha katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim dizisi için hazırlıklar son aşamaya geldi. ATV’de ekrana gelecek dizinin güçlü oyuncu kadrosuna usta bir isim daha dahil oldu.

ATV’nin hukuk içerikli yeni dizisi Hakim’in sete çıkması için son aşamaya gelindi. Dizinin oyuncu kadrosu neredeyse tamamlandı. Kadroya katılan yeni bir isimle zaten güçlü olan oyuncu ekibi daha da etkileyici hale geldi.

Hakim dizisine en son katılan oyuncu Yurdaer Okur oldu. Kuruluş Osman dizisinin ilk sezonunda Balgay karakterini canlandıran ve tarihi yapım tecrübesi bulunan oyuncu, geçen sezon ise bir dram performansı ile Fox TV’nin Kefaret dizisinde yer almıştı. Yurdaer Okur, en son Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizideki Emir Bozan karakteri ile de güçlü bir oyunculuk sergilemişti.

ATV’nin iddialı dizisi Hakim’e çok güçlü bir oyuncu daha katıldı! 7

Yurdaer Okur’un Hakim dizisinde canlandıracağı karakter açıklanmadı. Ancak yine çok etkili bir performans sergilemesi bekleniyor. Gelen haberlere göre Hakim dizisi ekibi çok yakında sete çıkacak. Dizinin ilk bölümü mart sonu ya da nisan başı gibi ATV ekranında olacak.

Dizini başrollerinde usta oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan var. Ayrıca Gülperi dizisiyle büyük dikkat çeken ve Çukur dizisindeki rolüyle de iyi bir çıkış yakalayan Burak Dakak da kadroda. Dizinin bir değer genç oyuncusu da Masumiyet dizisiyle çıkış yapan İlayda Alişan.

ABD’de 2020 yılında yayınlanan dizi, 10 bölümlük mini bir dizi olarak çekilmişti. Dizide, çok tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatılmakta. Yerli uyarlamada senaryoyu Yılmaz Şahin yazıyor.