Ana sayfa Dizi Fragmanları ATV’nin izleyiciyi romantizmin doruklarına çıkaracak yaz dizisi Gül Masalı’ndan ilk tanıtım geldi!

ATV’nin izleyiciyi romantizmin doruklarına çıkaracak yaz dizisi Gül Masalı’ndan ilk tanıtım geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizilerinin başlamasına, kış dizilerinin final ve sezon finali yapmasına haftalar kaldı. Çok yakında televizyon kanallarında renkli yaz dizileri başlayacak. Bunlardan biri de Gül Masalı. Çekimlerine devam edilen ancak kesin yayın tarihi hala açıklanmayan diziden ilk fragman sosyal medyaya düştü.

ATV’nin yaz dönemi için çektiği Gül Masalı isimli yeni dizisinin başrollerinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca yer alıyor. Dizinin çekimlerine son hız devam ediliyor. Gül Masalı dizisinin haziran ayının ilk haftası ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu arada yeni diziden ilk tanıtım fragmanı geldi. Fragmanda sadece başrol oyunusu Gülper Özdemir yer alıyor. Ancak görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla izleyiciyi son derece romantik bir yaz dizisi bekliyor. Gül Masalı’nın ilk tanıtımı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra izleyiciden tam not aldı.

Yönetmenliğini Sadullah Şentürk’ün üstlendiği dizinin çekimleri Isparta’da başladı. Gül Masalı’nda Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisine; Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal’ın da aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosu ediyor.

Gül Masalı dizisinde Toprak ve Gonca’nın aşkı anlatılacak. Ancak Gül Masalı’nın diğer yaz dizilerinden bir farkı olacak. Gül Masalı diğer yaz dizilerinin aksine bir dram hikayesi olacak. Dolayısıyla ATV, geçen yaz Kalp Yarası ile izlediği stratejiyi bu yaz Gül Masalı ile tekrarlayacak.

Gül Masalı dizisinin sloganı “Annelerin kaderi, kızlarının çeyizidir” şeklinde belirlendiği için dizinin etkileyici bir dram işi olacağını söyleyebiliriz. Genç kızların annelerinin kaderlerini yaşadığı algısını veren Gül Masalı dizisi heyecanla beklenen projelerden birisi oldu.