Ana sayfa Dizi Analiz atv’nin Kalp Yarası dizisinde bu sözü aklınıza yazın!

atv’nin Kalp Yarası dizisinde bu sözü aklınıza yazın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden Kalp Yarası her pazartesi akşamı güçlü hikayesi ile izleyenlerini çok etkiliyor.

Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin muhteşem uyumuna da tutuklu kalan izleyiciler, her yeni bölüm öncesi büyük bir heyecan duyuyor. Dizinin reytingleri çok iyi olmasa da atv’nin devam ettirmeyi planladığı dizinin 26. yeni bölümü yayınlanacak.

27 Aralık pazartesi günü ekrana gelecek yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Ayşe’nin Ferit’e verdiği öğüt birçok dizi hayranının aklına yazması gereken sözler.

Ayşe diyor ki: “Babasını kaybedince insan, yönünü kaybetmiş gibi oluyor. Çok zor. Ama acına, öfkene değil, sabrına tutunacaksın artık.”

atv'nin Kalp Yarası dizisinde bu sözü aklınıza yazın! 7

Ayşe’nin Ferit’e verdiği bu öğüt aslında herkes için büyük anlam taşıyor. Dizide Mahir Günşıray’ın canlandırdığı Adnan Sancakzade ölerek hikayeden ayrılacak. Bugüne kadar başarılı oyunculuk sergileyen Mahir Günşıray’ı son kez Kalp Yarası dizisinde izleyebileceksiniz.

Başrolde yer alan usta oyuncunun ayrılmasının ardından hikayenin nereye savrulacağı da merakla bekleniyor. İşte 27 Aralık Pazartesi akşamı atv’de yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisinin 26. bölüm 2. fragmanı: