Ana sayfa Dizi Arşivi atv’nin Yalnız Kurt dizisinin hikayesi tüyleri diken diken edecek!

atv’nin Yalnız Kurt dizisinin hikayesi tüyleri diken diken edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinin yönetmeni olarak izleyicilerin bildiği Osman Sınav, aynı zamanda yapımcı olarak da sektörde önemli projelere imza attı. Osman Sınav ismi bir marka oldu ve izleyiciler de bu imzayı taşıyan dizileri her zaman heyecanla bekliyor..

Osman Sınav, atv için yeni bir dizinin hazırlığını yürütüyor. Yalnız Kurt isimli dizinin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi çok merak ediliyor. Cihan Ünal’ın Davut karakteri ile hikayede yer alacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Dizide Yalnız Kurt lakaplı karakteri canlandıracak olan isim de birçok kişi arasından sıyrılan Hasan Denizyaran oldu…

atv'nin Yalnız Kurt dizisinin hikayesi tüyleri diken diken edecek! 7

Başrol oyuncusunun belirlenmesinden sonra ise şimdi kadronun diğer isimleri için görüşmeler yapılıyor. Murat Koca ve Alper Eze’nin hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni olarak da M. Çağatay Tosun ile anlaşma sağlandı. Şu ana kadar gelen bilgiler dizinin çok etkileyici bir yapım olacağına işaret ediyor.

Peki Yalnız Kurt nasıl bir dizi? Hikayesinde ne var? Osman Sınav neden bu dizisine büyük önem veriyor? Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiler ile dizinin hikayesine yönelik bazı detaylar ortaya çıktı.

Yalnız Kurt yaşadığımız dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutabilecek çok etkili bir hikaye olarak geliyor. Fenomen olma ihtimali bulunan bir yapımdan bahsediyoruz. Hikayenin detayları ise şöyle:

Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatacak olan Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detaylarını görebileceksiniz.

Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar bu dizinin konusunu oluşturuyor.