Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin Yalnız Kurt hamlesi, bazı dizileri fena sarsacak!

Atv’nin Yalnız Kurt hamlesi, bazı dizileri fena sarsacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Yalnız Kurt dizisiyle ilgili gelen kulis bilgileri, izleyenleri zaten heyecanlandırıyordu. İşin başında Osman Sınav gibi duayen bir ismin yer alıyor olması, daha baştan çok özel bir projenin gelmekte olduğunun bir işaretiydi.

Özellikle Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi ekranının fenomen dizilerini seven ve bu tarz bir diziyi yeniden ekranda görmek isteyenlerin merakla bekledikleri Yalnız Kurt için geri sayım başladı. Atv’nin dizinin tanıtımını ekrana getirmesiyle birlikte bir başka mesele de gündeme geldi!

Dizinin yayın günü merak konusuydu. Zira karşısına gelecek olan dizilerin payından alarak reytingleri alt üst etme ihtimali de yüksek olan bir yapım! Dolayısıyla hangi gün yayınlanacağı, rakip diziler için de meraklı bir bekleyişi beraberinde getirecek bir yapım!

Yalnız Kurt’un yayın günü sonunda belli oldu! Atv, diziyi Cuma akşamları yayınlayacak! İlk bölümü dün akşam ekrana gelen dizinin karşısında 16 yıldır ekranda olan ve kemik bir izleyiciye sahip Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisi ile Fox TV’nin romantik komedi tarzındaki Aşk Mantık İntikam, TRT1’in Kıbrıs Zafere Doğru, Show TV’nin Aziz ve TV8’in Kırmızı Oda ve Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizileri yer alıyor.

Atv'nin Yalnız Kurt hamlesi, bazı dizileri fena sarsacak! 7

Son olarak Sen Anlat Karadeniz gibi fenomen bir diziye imza atan Osman Sınav’ın iddialı yeni yapımı Yalnız Kurt’ta Hasan Denizyaran ile Damla Colbay başrolde oynuyor. Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Murat Han ve Deniz Evin gibi isimler de kadronun güçlü ayaklarını oluşturmakta.

Türkiye’nin yakın geçmişinde yer alan pek çok olayın geri planında yaşananlara da göndermeler yapan Yalnız Kurt dizisi, aksiyon türü bir yapım. Ekrandaki benzeri yapımlar az olduğu için Yalnız Kurt, dikkat çekecek bir proje.
İstihbarat ağırlıklı dizi, Cuma akşamlarının yeni fenomeni olacağını da ilk bölümden gösterdi.