Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizi Gençliğim Eyvah ile ilgili akıllara zarar kararı!

atv’nin yeni dizi Gençliğim Eyvah ile ilgili akıllara zarar kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv, dizilere büyük yatırım yapan ve karşılığını da alan kanalların başında geliyor. Bu sezon da Kuruluş Osman ve Gel Dese Aşk dizilerini listesine kattı. Zaten geçtiğimiz sezonlardan gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Hercai gibi üç önemli yapıma sahip.

Yaz ayları için de dizi izleyicilerini ekrana çekmeye çalışan atv, geçen sezon Canevim gibi dram hikayesi olan ve yazın atmosferine hiç uymayan ağır bir yapımı yayınlamıştı. Ancak dizi beklenen başarıyı elde edemedi. Bu sezon ise atv, komedi yapımı tercih etti. Gençliğim Evyah isimli dizi 15 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü ile başlayacak ve her pazartesi izleyicileri atv ekranına davet edecek.

Dizinin oyuncu kadrosu çok iyi. Ayrıca hikayesi de izlenebilir bir Yeşilçam dokosu taşıyor. Komedi yapımı olması da yaz ayları için tam aranılan format. Gençliğim Eyvah dizisinde geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ekin Mert Daymaz, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Beyti Engin, Ulviye Karaca, Erdem Kaynarca, Bahar Süer ve Kemal Uçar dizinin önemli isimleri arasında…

atv’nin Gençliğim Eyvah dizisinin 1. bölümünü 15 Haziran Pazartesi saat 20.00’de yayınladıktan sonra kaç tekrar vereceğini biliyor musunuz? Tam olarak 10… Yani 15 Haziran Pazartesi ile 21 Haziran Pazar arasında ilk bölüm yayınlandıktan sonra tam tamına 10 tekrar bölüm izleyicileri bekliyor.

atv, diziyi tutturmak adına her gün tekrar yayınlarla elinden geleni yapacak.

Dizinin 15 Haziran Pazartesi 20.00’da yayınlanacak ilk bölümünün ardından tekrar yeniden yayınlanacağı gün ve saatler şöyle:

Pazartesi: 22.40
Salı: 22.45
Çarşamba: 01.20
Perşembe: 22.45
Cuma: 14.00 – 20.00
Cumartesi: 10.00 – 16.00 – 00.20
Pazar: 14.50