Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi, kadına şiddete dikkat çekecek!

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi, kadına şiddete dikkat çekecek!

tarafından sule sule

Adı ilk önce Okul Yolu olarak duyurulan ancak geçen hafta ismi Adı Sevgi olarak değiştirilen ATV’nin yeni dizisi nihayet sete çıktı. Hikayesiyle ilgili bir açıklama yapılmayan dizi Türkiye’nin en tartışmalı konularından biri olan kadına şiddeti öne çıkaracak.

Koliba Film tarafından çekilen dizi nihayet sete çıktı. Aslında geçen hafta sete çıkması beklenen ancak İstanbul’daki yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen dizi cumartesi günü çekimlere başladı. Yeni dizi büyük bir merakla bekleniyor.

Adı Sevgi dizisinin konusuyla ilgili henüz doğru dürüst bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin, Türkiye’nin en tartışmalı konusu kadına şiddet ve çocuk gelin konularına dikkat çekeceği belirtiliyor. Dizinin bu konularda sosyal farkındalık yaratması bekleniyor.

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi, kadına şiddete dikkat çekecek! 7

Senaryosunu Filiz Alpgezmen’in yazdığı Adı Sevgi dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizi özellikle Yunus Emre Yıldırımer hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Yıldırımer en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandırmıştı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yunus Emre Yıldırımer’in yanı sıra Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü gibi isimlerin yanı sıra Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül de yer alıyor.

Hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları ile dikkat çeken Okul Yolunda’nın Şubat-Mart aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.