Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’ye reytingleri zıplatacak bir isim katılıyor!

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’ye reytingleri zıplatacak bir isim katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında pazar akşamlarına yeni bir heyecan getiren “Adı Sevgi” dizisinin başrollerinde Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor. Dizi, bir öğretmenin küçük yaşta eğitim imkanları ellerinden alınan kız öğrencilerinin evlendirilmesinin önüne geçmek ve bir ilçedeki hayatı değiştirmek üzerine attığı adımları anlatıyor.

Koliba Yapım imzalı dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme alırken yönetmenliğini ise Sadullah Celen’in yapıyor.

Kalabalık ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip “Adı Sevgi” dizisine 3. Bölüm itibariyle başarılı isim Çağkan Çulha katılıyor. Oyuncu dizide Levent öğretmen karakterine hayat verecek ve Gizem Güneş’in canlandırdığı Elif öğretmene yardımcı olacak.

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’ye reytingleri zıplatacak bir isim katılıyor! 7

Kanal D ekranlarında 2017 yılında yayınlanan ve iki sezon izleyiciyle buluşan İsimsizler dizisiyle çıkış yakalayan Çağkan Çulha; Hayat Bilgisi, Belalı Baldız, Acemi Cadı, Adanalı, Aslan Ailem ve en son Kuruluş Osman olmak üzere pek çok başarılı projede yer aldı.

Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü Berfu Öngören ve Bertan Emre Dirikolu yer alıyor.