Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi Canevim’de izleyiciler unuttukları değerleri bulacak! İşte dizinin alt metni!

atv’nin yeni dizisi Canevim’de izleyiciler unuttukları değerleri bulacak! İşte dizinin alt metni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 27 Mayıs Pazartesi akşamı Canevim dizisi ilk bölümüyle ekrandaki yerini alacak.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizide izleyiciler neler bulacak? İşte bu sorunun yanıtını ünlü oyuncular verdi.

Her şeyden önce bir aile hayatı ekranda olacak. Son zamanlarda televizyonda az karşılaşılan işlerden birisi olacak. İzleyiciler bu dizide çok güzel bir aileye şahit olacaklar. Hikayenin de çok güçlü ve kuvvetli olduğunu belirtelim. Altı dolu bir hikaye olacak. Aile çatışmaları da dizide olacak. İyi bir aile dizisi olmasının yanı sıra içinde aşk da olacak.

Dizi TV’ye konuşan dizinin ünlü isimleri şu detaylara dikkat çekiyor:

Aras Aydın: Çok sıcak bir iş olduğunu düşünüyorum. Her hane aslında kendinden bir şeyler de görecektir. Biz de bunun için en kıymetli şekilde, en güzel şekilde ekrana yansıtmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Biran Damla Yılmaz: Ben çok bir şey söylemeyeyim ama birinci bölümün etkisinde kalacaklarını düşünüyorum. Çok güçlü bir senaryo var. Umarım seyirciye de bunu çok güzel hissettiririz.

Özgür Çevik: Ben içeriden iyi hissediyorum, oynarken iyi hissediyorum. Çok mutluyum oynadığım şeyden. Umarım izlerken de aynı şekilde hissedeceğim diye düşünüyorum. Güzel şeyler çektik çünkü.

Bedia Ener: Aslında son zamanlarda çok unuttuğumuz güzel o aile dizileri, mahalle dizilerinden bir tanesi. Daha çok insanların duygularına hitap eden, insan ilişkilerini anlatan hoş bir dizi.