Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Gül Masalı’nda keyifleri artıran reyting başarısı!

ATV’nin yeni dizisi Gül Masalı’nda keyifleri artıran reyting başarısı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz dizisi Gül Masalı dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi ekibinin keyfi, reyting sıralamasındaki başarısıyla yerine geldi. Yaz döneminin düşük reytingleri dikkate alındığı zaman Gül Masalı gayet iyi bir performans ortaya koydu.

Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı Gül Masalı dizisinin ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. Dizi ikinci bölümüyle ortalamanın altında reyting puanı aldı. Ama yine de tüm kişiler grubunda ikinciliği elde etmeyi başardı. Dizi AB ve ABC1 gruplarında ise üçüncülükler aldı. Yaz aylarında televizyon izleme oranı düştüğünden yeni dizilerin tümü genellikle ortalamanın altında reyting puanları alıyor.

Gül Masalı’nın sıralamada ikinciliğe yerleşmesi dizi ekibinin de keyfini yerine getirdi. Isparta’da çekimleri devam eden dizinin gelecek haftalarda reytinglerini bir miktar daha artırmasıb bekleniyor. Reytinglerde birinci sırayı Survivor All Star 2022 aldı. Survivor’un reyting puanı dahi ortalamada kaldı. Dolayısıyla Gül Masalı’nın elde ettiği puan yaz dizileri için başarı sayılabilir.

ATV’nin yeni dizisi Gül Masalı’nda keyifleri artıran reyting başarısı! 7

Gül masalı dizisinde genç oyunculara usta isim Ayşenil Şamlıoğlu eşlik ediyor. En son Yargı dizisiyle ekrana gelen Şamlıoğlu oyunculuğunu Gül Masalı dizisinde deyim yerindeyse konuşturuyor. Dizide çok renkli bir karaktere hayat veren Şamlıoğlu, yörenin tanınan, bilinen, görmüş geçirmiş bilge bir kadını olan Fatma ile izleyiciye sürpriz yaşatıyor.

Pazar akşamları ATV ekranında yayınlanan dizide Gonca ile Toprak karakterlerinin büyük aşkına doğru hikaye adım adım ilerleyecek. İki başrol oyuncusunun güçlü uyumu da dizinin başarılı olması yolunda en önemli detaylardan birisi olarak öne çıkıyor.

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yapmakta. Senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme aldığı dizide Toprak ve Gonca’nın acılarla dolu aşk hikayesini anlatıyor.