Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul, ilk bölümüyle çok ağlatacak!

atv’nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul, ilk bölümüyle çok ağlatacak!

tarafından zk zk

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken atv’nin dizisi Zengin ve Yoksul’dan 4. tanıtım da yayınlandı.

Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğuna oturduğu, Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem’in kaleme aldığı dizi çok yakında atv’de ekran yolculuğuna başlayacak.

Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyenleri derinden etkilemeye hazırlanan dizide Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

İstanbul’da aynı semtte, iki farklı ev iki farklı dünya… Yokuşun dibinde geçim derdiyle boğuşan Berringiller, ve kendilerine tepeden bakan zengin akrabaları Erdemliler… Ve Berrin köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek için küçüldükçe küçülürken… Nihal bu bitimsiz köprüyü bir hamlede atlamak isterken… Köprüden geçmek dahi istemeyen bir Veli…

atv'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul, ilk bölümüyle çok ağlatacak! 7

Ve köprüleri yıkıp atmak isteyen Aysel… Aysel artık zengin akrabalarının sadakalarını almak istemiyor, zengin kuzeni Aleyna’nın eskilerini giymek istemiyor, teyzesi, annesini villadan ağlatıp ağlatıp göndersin istemiyor… Parlamak için bir kıvılcıma bakıyor Aysel.

Büyük aşkını, Karan’ı bu yürek yangınının ortasında buluyor. Karan bir sevdiğini toprağa verdi şimdi de düşmanının mezarını kazıyor. İki genç, intikam için bir aşk komplosu kuruyorlar. Hikayenin belki de en günahsızı, Aleyna Erdemli için. Aysel akrabalık bağlarının sıcaklığıyla öfkenin soğukluğu arasında çırpınırken… Karan da iki aşk arasında kalıyor. Herkesin yenileceği bir savaşta aşk mutlu sona ulaşır mı?