Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni hüzünlü dizisi Kardeşlerim içinizi burkacak ama sevgiyle de dolduracak!

atv’nin yeni hüzünlü dizisi Kardeşlerim içinizi burkacak ama sevgiyle de dolduracak!

tarafından ker_def

atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim geliyor… “Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar” sloganı ile çekimleri süren dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Dizi atv’de izlenir sloganıyla yıllardır efsane dizileri ekranlara getiren atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim hüzünlü bir dram hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

atv’nin merakla beklenen dizisi Kardeşlerim’den ilk görüntüler izleyici ile buluştu. Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesini anlatan dizinin tanıtımı büyük ilgi uyandırdı. Diziden hem fragman hem de fotoğraflar paylaşıldı.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek.

atv'nin yeni hüzünlü dizisi Kardeşlerim içinizi burkacak ama sevgiyle de dolduracak! 10

Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

atv'nin yeni hüzünlü dizisi Kardeşlerim içinizi burkacak ama sevgiyle de dolduracak! 11

Kardeşlerim, pırıl pırıl oyuncu kadrosu ve yüreklere işleyen hikâyesiyle yakında atv’de!

atv'nin yeni hüzünlü dizisi Kardeşlerim içinizi burkacak ama sevgiyle de dolduracak! 12

atv'nin yeni hüzünlü dizisi Kardeşlerim içinizi burkacak ama sevgiyle de dolduracak! 13