Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni iddialı dizisi Destan için yapılan oyuncu seçiminde ilginç durum!

atv’nin yeni iddialı dizisi Destan için yapılan oyuncu seçiminde ilginç durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen Destan isimli dizi için hazırlıklara devam ediliyor. Ebru Şahin’in yeni rolü için eğitimler aldığı biliniyor. Edip Tepeli ile başrolü paylaşacak olan güzel oyuncu, çok heyecanlı… Sosyal medyadan iki genç isim birlikte poz vererek Destan dizisi için buluştuklarını gösterdi.

atv’nin yeni dönemde en dikkat çeken dizisinin yapımcılığını Bozdağ Film yürütüyor. Sekizinci yüzyılda geçen hikayede Akkız ve Batuga’nın destansı aşkını izleyeceksiniz. Dizinin oyuncu kadrosu için yapılan transferler de son dönemde arttı. Kadroya dahil olan oyunculara bakıldığı zaman genç isimlerin özellikle tercih edildiğini görebilirsiniz.

atv'nin yeni iddialı dizisi Destan için yapılan oyuncu seçiminde ilginç durum! 7

Son dönemde öne çıkan ve kariyerlerinin başında olan bu isimler Destan dizisinin de ana kadrosunu oluşturacak. Hercai ile büyük çıkış yapan Ebru Şahin bu isimlerin başında yer alıyor. Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Edip Tepeli de kariyerinin en iddialı rolünü elde etti.

Deniz Barut, Buse Meral, Elif Doğan ve Burak Tozkoparan gibi genç oyuncular dizinin bel kemiğini oluşturuyor. Yapılan seçimlerde gelecek vaat eden isimlerin bir araya toplandığını görebilirsiniz.

Destan dizisi için tecrübeli isimlerle de anlaşmalar yapılıyor. Selim Bayraktar ve Teoman Kumbaracıbaşı dikkat çeken iki oyuncu oldu. Bir de son yıllarda ekranlarda yer almayan İpek Karapınar yeniden dizilere dönüş yapacak.

Destan dizisi için uzun süredir hazırlıklar devam ediyor. Ekibin Eylül ayı içinde bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor.

Çok merak edilen Destan dizisinin atv ekranında Ekim ayında hayranlarla buluşması planlanıyor.