Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Atv’nin yeni sezonda gündüz kuşağında kimler var? Müge Anlı, çok ses getirecek isimlerden…

Atv’nin yeni sezonda gündüz kuşağında kimler var? Müge Anlı, çok ses getirecek isimlerden…

tarafından zk zk

Kanalların yeni sezonda farklı dizilerinin yanı sıra farklı program arayışları da devam ediyor. Atv’nin yeni sezonunda kimler yayına devam edecek? Yeni programlar hangileri?

Vatan Gazetesi’nde Oya Doğan, bu konuya açıklık getirdi. İşte Doğan’ın verdiği bilgiler:

“Müge Anlı bu sezon daha çok ses getirir

Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00’da yoluna devam ediyor. Bu sezon daha çok ses getireceği aşikar! Her cuma 8.00’de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor var. Esra Erol’da hafta içi her gün 16.15’te ekrana gelecek. Her pazar 10.00’da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Kur’an ve Sünnet programı yoluna devam ediyor. Dizi TV pazar günleri devam ediyor. Murat Yıldırım’ın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster cumartesi akşamları ekrana gelecek.

İrfan Kangı’nın sunduğu 3 Kuşak 1 Cevap adlı yazın başlayan yarışma devam ediyor. 2 aile ve 3 farklı kuşak yarışıyor. Herkes kendi kuşağından olmayan soruyu cevaplamak zorunda. Eğlenceli format. Cem Öğretir hafta içi, Şebnem Sunar Küçük hafta sonu ana haberi sunuyor. Deniz Türe Gün Ortası’ndan bildiriyor. Hafta içi 7.00’de Kahvaltı Haberleri Nihan Günay’a emanet. Atv’de Hafta Sonu’yla ise İbrahim Sadri var. Metin Altınok’la Son Durak ise pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 00.30-01.30 arasında ekrana geliyor.”