Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin yeni ve iddialı dizisinde ünlü oyuncular buluşuyor!

Atv’nin yeni ve iddialı dizisinde ünlü oyuncular buluşuyor!

tarafından zk zk
Yeni sezonda “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Aşk ve Mavi” ile “Sen Anlat Karadeniz” dizilerine devam edecek olan atv, ayrıca peş peşe yeni iddialı dizileri seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Tims&B’nin ilk bölümleri hazır olan “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin yanı sıra Pastel Film’in “Verda”, NTC Medya’nın “Can Kırıkları” projelerini alan atv, Süreç Film’in de etkileyici hikâyesiyle çok konuşulacak olan “Yıllar Sonra” adlı dizisini ekrana getirecek. Çekimlerinin ağustos ayının ikinci haftası başlaması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturacak.

Atv'nin yeni ve iddialı dizisinde ünlü oyuncular buluşuyor! 7

Senaryosuna Esin Gök’ün imza attığı dizi için son olarak “Siyah Beyaz Aşk” dizisinde seyirci karşısına çıkan Birce Akalay ve Cansel Elçin’le el sıkışıldı. Yaşanmış bir hikâyeye dayanan “Yıllar Sonra”, “Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer” sloganıyla ekrana gelecek.

Dizide Birce Akalay’ın hayat vereceği Alev’in ailesinden ayrılıp özgürlüğe adım attığı gençlik yıllarında yaptığı bir kaçamak tüm hayatını alt üst edecek. Alev hayatına girmesiyle çıkması bir olan Adnan’ın ve ona sırt dönen ailesinin karşısına yıllar sonra intikam için çıkacak. Dizinin diğer başrollerinden Alev’in kızkardeşi Damla’yı canlandıracak oyuncu için de görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. (Medyatava/Birsen Altuntaş)