Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Avlu 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Star TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu dizisinin yeni bölümünde isyan çıkıyor! Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide, Zerrin’in tuhaf yasakları cezaevindekileri iyice gererken, Deniz’in başka bir cezaevine nakli de gündeme gelince işler iyice değişiyor! Videodan 25 Ekim Perşembe günü Star TV’de ekrana gelecek Avlu dizisinin 17. bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz… Yeni görüntülerde Zerrin’in Kudret’e büyük tehdidi var… “Benim yanımda olursan kurtarırım seni… Seni Bitiririm Kudret” diyor Zerrin… Kudret ise “Ben o defteri kapatmadım” diyerek karşılık veriyor…Dizinin yeni bölümünden çok sert sahneler izleyicileri bekliyor… Avlu, 17. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz…

17. bölümde yaşanacaklarla ilgili bir önceki fragmanda önemli detaylara yer verilmişti. Yeni bölümde izleyicileri bakın neler bekliyor… Zerrin ve Azra’nın kendisine karşı birleştiğini anlayan Zerrin, Heves’ten ve başka mahkumlardan bilgi almaya çalışıyor.

Ancak cezaevinde, gardiyanlar dahil herkesin hayatında etkili olmaya başlayan davranışlarıyla Zerrin, çıkan isyandan sonra ne yapacak şimdi asıl mesele o?

Bu isyan ya Zerrin’in başını fena yakacak ya da cezaevinde başka bir süreç başlayacak!

Oktay ve Özlem’in üstüne oynayan, Murat ve Oktay’ı birbirine düşüren, cezaevindekilere rahat vermeyen Zerrin, herkesten daha psikopat tavırlar sergilemeye başladı.

Otoritesini haksız kararlarla devam ettirmeye çalışan Zerrin, Umut radyoyu da kapatıyor. Verdiği kararlarla iyice çileden çıkaran Zerrin, isyanla birlikte cezaevi yönetiminden alınacak mı, onu 17. bölümde göreceğiz.