Ana sayfa Dizi İzle Avlu 19. Yeni Bölüm 2. Tanıtımı Yayınlandı

Avlu 19. Yeni Bölüm 2. Tanıtımı Yayınlandı

tarafından ker_def

Star TV’nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Avlu, heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.
Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin 19. bölümünden 1. tanıtım ve ön izleme ekrana geldi. Ön izlemede, Deniz ve Azra’nın hesaplaştığı o sahneler ekrana getirildi. Cezaevinin kütüphanesinde karşı karşıya gelen iki kadın arasında geçen konuşma, dizinin en heyecanlı anlarından olacak.

Zerrin ve Çiğdem’in açıklamasından sonra, Nihal müdürü öldüren kişinin Azra olduğuna inanmak istemeyen Deniz ve Azra arasında çarpıcı bir konuşma yaşanacak. Videodan 19. bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Demet Evgar ve Ceren Moray’ın oynadıkları Deniz ve Azra, bu kez karşı karşıya geliyor. İki oyuncunun performanslarıyla etkileyici bir sahne ortaya çıkacak. Azra, Nihal’i öldürdüğünü kabul ediyor. Ancak planlı olarak yapmadığını bir anda karşısına çıktığını ve bıçağı sapladığını itiraf ediyor.

Deniz, Azra’nın bunu sakladığına inanmak istemiyor. Eğer böyle bir davayla suçlanmasa, kızının yanında olup onun ölümüne engel olabileceğini düşünerek, Azra’nın kızının ölümüne sebep olduğunu düşünüyor.

Azra ise olay olmadan önce zaten Ecem ve Alp’in ilişkilerinin başladığını anlatarak bunu önleyemeyeceğini savunuyor!

Azra, eğer Deniz bu davayla ilgili bir ceza alsaydı, zaten itiraf edeceğini söylüyor. Ancak Deniz, yaşananlardan sonra Azra’ya güvenini yitiriyor.

Şimdi iki kadının arasındaki iletişim, bambaşka bir sürece dönüşecek. Durumu fark eden Kudret’in ise başka planları var.