Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 27. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Avlu dizi yeni bölüm yayın tarihi belli oldu!

Avlu 27. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Avlu dizi yeni bölüm yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

Özel kanalların Ocak ayında reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaması nedeniyle zorunlu bir ara verilmesi gerekti. Ancak bu aranın bitmesine az bir zaman kaldı. Bu son hafta… Avlu dizisi de yeni bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. 27. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Avlu dizisinin son yayınlanan 25. bölümü 27 Aralık Perşembe günü ekrandaydı. Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde Deniz, şok bir hamleyle Zerrin’i fena oyuna getirdi! Avlu dizisinde dengeler değişti! Dizinin hayranları heyecanlı geçen 25. bölümden sonra 26. yeni bölümü merakla beklemeye başladı ama zorunla ara nedeniyle dizi 2 haftadır ekranda yeni bölümüyle yer almıyor. Ancak hasret bitiyor.

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor.

Yapım: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncu Kadrosu:
Deniz Demir: Demet Evgar
Azra Kaya: Ceren Moray
Kudret Öztürk: Nursel Köse
Murat Ünal: Kenan Ece
Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı
Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur
Nihal Ünal: Şebnem Dönmez
Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk
Melis Ersoy: Deniz Barut
Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi
Ecem Demir: Eslem Akar
Jale Şahin: Şeyla Halis
Hasret Şengül: Ayça Damgacı