Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 28. Yeni Bölüm 3. Fragmanı İzle! Kudret’in büyük pişmanlığı!

Avlu 28. Yeni Bölüm 3. Fragmanı İzle! Kudret’in büyük pişmanlığı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları Avlu dizisinin 28. bölümünden 3. fragman da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünü 31 Ocak Perşembe akşamı Star TV ekranında izleyeceğiz.

Avlu dizisinin 28. yeni bölümünde neler olacağına yönelik 3. fragmandan dikkat çeken detaylar edinebilirsiniz. Fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Deniz diyor ki, “Ne büyük bir söz değil mi güven… Hayatta zamanla anlaşılan en acı gerçeklerden birisi… Bazen en güvendiğiniz insan bile sizi hayal kırıklığına uğratabiliyor. Yapman gereken insanlara güvenmeye devam etmek. Ama kime 2 kez güveneceğine daha fazla dikkat etmektir.” Kudret ise büyük pişmanlık yaşıyor. Yeni bölümün detayları ise haberimizin devamında yer alıyor.

28. bölüm 2. fragmanında önemli bir detay yansımıştı. Tahliye olan Azra, tüm mahkumlar tarafından göz yaşlarıyla uğurlanırken, en duygusal vedayı Deniz ile yaşayacak.

Demir tellerin ardından ikilinin duygusal vedasında dikkat çeken detay ise Azra ve Deniz’in gözleriyle sessiz bir şekilde anlaşmaları oldu.

Deniz’in, ‘Tamam’ şeklinde gözlerini kapatıp başını sallaması, ikili arasında bir konuda anlaşma sağladıklarına yoruldu.