Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 38. Bölüm 2. fragmanında Deniz. Azra’yı durduruyor!

Avlu 38. Bölüm 2. fragmanında Deniz. Azra’yı durduruyor!

tarafından ker_def

Avlu dizisinin 38. yeni bölümü 18 Nisan Perşembe günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın başrollerinde yer aldığı Avlu dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Avlu da yine heyecanı yüksek sahneler geliyor.

Avlu 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kudret yeni bir plan yapıyor. Azra, ‘Yeter artık’ diyerek meydan okuyor. Hapishanede büyük kavga başlıyor. Azra ile Deniz arasında anlaşmazlık var. Murat ölecek mi? İzleyiciler merakta… Videodan yeni bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki 38. yeni bölümde başka neler olacak? İlk fragmanda önemli detaylar vardı.

Deniz’in öldü sandığı Oğuz, cezaevinde onu ziyarete geliyor. Zerrin’in Deniz’in yeni bir zaafını bulması ve onu kullanmak istemesi sonucunda Oğuz’dan haberi olan Deniz, bir önceki bölümde ondan gelen mektubu okuyup çok şaşırmıştı. Zerrin’e belli etmemiş ama sonrasında şoke olan haliyle ekrana gelmişti.

Deniz ve Oğuz’un gençlik aşkı oldukları ortaya çıktı. Ancak Oğuz’un neden öldüğünü sanıyor, onca yıl Oğuz neden ortaya çıkmamış, bu sorular yanıtını yeni bölümde bulacak.

Deniz, Oğuz’un kendisini ziyarete gelmesiyle geçmişe gidiyor ve içindeki derin yara da ilk kez ortaya çıkıyor. Zerrin, camın arkasından Deniz’i izlerken yeni planlar kurguluyor.

Bu arada Kudret’i de Deniz konusunda iyice dolduran Zerrin, cezaevinde yeni bir saldırı olmasına zemin hazırlıyor. Deniz, Azra ve diğer kadınların koğuşlarında maskeler takıp kapıyı sandalye sıkıştırarak korumaya çalıştıkları görülüyor. Kudret, Deniz’lerin koğuşuna saldırıya geçmek üzere.

Bu arada Zerrin’in adamının da elindeki bıçakla Oktay’ın karşısında oturduğu da dikkat çekiyor.