Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu Dizisi 29. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Avlu Dizisi 29. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Star TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu dizisiyle ilgili müjdeli haber, izleyenleri de sevindirecek. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünde oynadıkları dizinin 29. yeni bölümü 7 Şubat Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Bu arada ekrana bambaşka bir soluk getiren Avlu dizisindeki maceraların, önümüzdeki sezon da devam edeceği yönünde kulis haberleri dolaşmakta. Cezaevinde geçen müthiş hikayede, bir masum olarak içeri giren ve kızının ölümünden sonra adeta rakiplerine korku salan bir kişiye dönüşen Deniz’in hikayesi, önümüzdeki sezonda devam edebilir.

Avlu dizisinin 28. bölümünde neler yaşanmıştı? İşte önceki bölümde yaşananlar:

Deniz’in mahkemesi büyük yankı uyandıracak.

Deniz’in mahkemesinin sonucu hem cezaevi içinde hem de dışarıda büyük yankı uyandırmıştır. Özge’nin bebek konusundaki çıkmazları bir sürprizle rafa kalkar.

Kudret’i torun heyecanı sararken, Naciye kızı için endişelenmektedir. Zerrin, kız kardeşinin gizemli hikayesini çözmeye çalışırken bu sırada Azra özgürlüğe adım adım yaklaşmaktadır.