Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi bu akşam yeni bölümüyle geliyor! Herşeyi unutun, bu sezon bambaşka!

Avlu dizisi bu akşam yeni bölümüyle geliyor! Herşeyi unutun, bu sezon bambaşka!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları Star Avlu, bu akşam yeni sezonuyla ekrana gelecek.

Dizinin yeni sezondan yayınlanan tanıtımları, merakı giderek arttırdı.

Sezon finalinde yaşanan vahşi sahnelerden sonra, cezaevinde dengelerin bir hayli değişeceği görülüyor.

Diziye pek çok yeni karakter katılıyor ama en dikkat çeken isim Nergis Öztürk’ün oynayacağı yeni Cezaevi Müdiresi Zerrin olacak.

Öztürk’ün oynayacağı yeni müdirenin sert kurallar koyan ve taviz vermeyen bir kişi olduğu tanıtımlardan da anlaşılabiliyor.

Yaz sezonunda diziye bir psikopat cezaevi müdiresinin geleceği haberleri sosyal medyada yer almıştı. Müdire’yi oynayacak isim, izleyici de mutlu etti. Nergis Öztürk’ü sosyal medyada izleyiciler de ismi belli olmadan önce önermeye başlamışlardı.

Bu arada geçtiğimiz sezon Deniz’in kızının ölümü ve Kudret’i ağır şekilde yaralamasından sonra yeni sezonda bambaşka bir Deniz göreceğimiz, tanıtımlardan anlaşılıyordu.

Avlu dizisi bu akşam yeni bölümüyle geliyor! Herşeyi unutun, bu sezon bambaşka! 7

Yeni sezonda, Azra ve Deniz’i de karşı karşıya getirecek olayların yaşanacağı da görülüyor.

Özellikle yeni müdirenin getireceği sert kuralların hapishanede dengeleri alt üst edeceği ortaya çıkıyor.

Avlu, yeni sezon tanıtımında yeni müdirenin “Burda sevgi yok, şefkat yok, merhamet yok! Burada acı, gözyaşı ve mücadele var!” sözleri dikkat çekti. “”Her insan masum doğar, oysa hiç kimse masum ölmez. Çünkü insan vahşeti sever” sözleri yeni sezonun çok daha heyecanlı ve aksiyonu bol sahnelerle dolu olacağının da işareti gibi adeta!

İşte 1. bölüm 2. sezon fragmanı:

Deniz, kızının katilini arıyor…

Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.