Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi yine şaşkına çevirdi! 43. bölümü izleyenler resmen nefeslerini tuttu!

Avlu dizisi yine şaşkına çevirdi! 43. bölümü izleyenler resmen nefeslerini tuttu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de dün akşam 43. bölümü yayınlanan Avlu dizisi, yine heyecanlı gelişmelere sahne olarak adeta nefeslerin tutulduğu anlar yaşattı!

Deniz’in Emel’i kullanarak Zerrin’i cezaevine almasından sonra onun herkesin önünde kendi kurguladıkları mahkemede yargılanması yapıldı.

Sözde mahkemeyi içeride bulunan savcı ve bürokratların önünde kuran Deniz, Azra ve diğer kadınlar, canlı yayınla dışarıda olan polise de izlettirdi.

Zerrin’in Nihal ve Murat’ın ölümüyle direk bağlantılı olması ve cezaevinde yaşanan işkenceler, başka mahkumların ölümü, Oktay’ın öldürülmeye teşebbüs edilmesi gibi pek çok olayla ilgisi tek tek anlatıldı.

Zerrin, sessizce konuşulanları dinlerken, herkes onun bu suçları kabul edip etmeyeceğini merak ediyordu.

Avlu dizisi yine şaşkına çevirdi! 43. bölümü izleyenler resmen nefeslerini tuttu! 7

Zerrin, “Hepsini ben yaptım” diyerek suçlarını kabul etti. Bu sırada karşısına gelen Emel’i yine kardeşi Zeynep sanarak sinir krizi geçirdi. Savcı, Zerrin’in akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyerek onun müşahade altına alınmasını isteyeceğini söyledi.

Bu başarının ardından Deniz ve beraberindekiler büyük sevinç yaşadı ve Zerrin ile birlikte Savcı ve bürokratları sağ salim cezaevinden çıkarıp isyanı da bitirecekleri anlaşmasına uyacaklarını belirttiler.

Ancak hesaplamadıkları bir durum yaşanıyordu. Emel, Kudret ve beraberindeki mahkumların olduğu koğuşun kapısını açmayı başarmış ve Zerrin’in tuvalete sakladığı silahı da Kudret’e vermişti.

Kudret, tam Zerrin’i ve Savcı’yı çıkarmak için harekete geçtikleri anda elinde silahıyla kapıda belirdi.

Herkesin kalakaldığı o anlarda Kudret, silahını Zerrin’e doğrultmuştu.

Bu arada Tolga, Zerrin’in posta kutusundan çıkan zarfları açtı ve Nejdet’in tüm kayıtlarını buldu. Zerrin’in Murat’ı evinde öldürdüğü anları izlediğinde, artık cinayet için şüpheleri kalmamış ve bu delillerle onu tutuklamak için harekete geçmişti.

Avlu dizisinde yaşanan bu heyecanlı gelişmelerin ardından 43. bölüm final yaptı.

Haftaya yayınlanacak 44. bölümle Avlu dizisi sezon finali yapıyor. Kudret’in Zerrin’i vurup vurmayacağı, sonrasında neler olacağı merak konusu.

İşte Kudret’in elinde silahla Zerrin’i vurmaya geldiği o sahne: