Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde biz nefret ediyoruz ama Nursel Köse, Kudret’i çok seviyor!

Avlu dizisinde biz nefret ediyoruz ama Nursel Köse, Kudret’i çok seviyor!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Kudret karakterini oynayan Nursel Köse, oynadığı karakteri severek canlandırdığını söyledi.

Posta Gazetesi’nden Oya Çınar’a bir röportaj veren Köse, şöyle konuştu:

“Kudret’i çok seviyorum. Bugüne kadar oynadığım tüm karakterleri çok savunarak, içselleştirerek oynadım. Kudret bunların içinde savunması en zor karakter belki de. Ama ona rağmen savunuyorum (Gülüyor).”

Fiziki şartların çekimlerde kendilerini zorladığını söyleyen Nursel Köse, her şeye rağmen değdiğini belirterek şöyle konuşuyor:

“Şu an büyük acılar, ölümler var. Malum hava soğudu ve biz hapishanedeyiz. Ama öyle geri dönüşler alıyoruz ki, ne kadar zorlanırsak zorlanalım “Her şeye değer” hissi baskın.”

Avlu dizisinde biz nefret ediyoruz ama Nursel Köse, Kudret'i çok seviyor! 7

Nursel Köse, dizideki şiddeti eleştiren izleyicilere pek de katılmıyor.

Ünlü oyuncu, ‘kötü örnek’ olmakla itham edilen dizi için şu ifadeleri kullanıyor:

“Valla “Dizide şiddeti gösteriyorsunuz, kötü örnek oluyorsunuz” diyenlerin oradaki şiddet üzerinden hayatın içindeki şiddeti yumuşatmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bu yersiz bir karşılaştırma. Dizideki şiddetin gerekliliği şudur. Orası bir hapishane. Oranın kendi gerçeği var. Başka bir dünyası var. Cezaevleri bal badem yaşanılan yerler değildir. Bazen fanlarımız da “Yeter artık, barışsın herkes. Kudret de ölsün, gül gibi yaşasınlar” şeklinde yorumlar yapıyor. Ama bahsettikleri dünya bir yalan. Biz oranın gerçek koşullarını vermeye çalışıyoruz.”