Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Avlu dizisinde büyük buluşma gerçekleşecek!

Avlu dizisinde büyük buluşma gerçekleşecek!

tarafından ker_def

Avlu dizisinin Kudret’i Nursel Köse ile dizinin yönetmeni Yüksel Aksu hayranlarla buluşuyor!

Son dönemde başarısıyla gündemden düşmeyen “Avlu” dizisinin ödüllü başrol oyuncularından Nursel Köse ile dizinin yönetmeni Yüksel Aksu, 26 Mayıs Pazar günü 12.00’de Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy’nin ücretsiz olarak düzenlediği Pazar Sohbetleri’ne konuk oluyor. Ekrandaki başarısının yanı sıra “Yaşamın Kıyısında” filmindeki rolüyle birçok ödüle de layık görülen Nursel Köse ve “İftarlık Gazoz”, “Dondurmam Gaymak”, “Entelköy Efeköy’e Karşı” gibi milyonların izlediği filmlerin ödüllü yönetmeni ve senaristi Yüksel Aksu, hem “Avlu” dizisinin serüvenini konuşacaklar hem de sektörle ilgili tecrübelerini paylaşacaklar.

Sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy, öğrencilerini birçok farklı alanda profesyonel hayata hazırlayan eğitimlerin yanı sıra kültür sanat dünyasının önemli isimleriyle Pazar Sohbetleri başlıklı bir söyleşi serisi düzenliyor.

Her ay düzenlenen Famelog Academy Pazar Sohbetleri’nin mayıs ayındaki konukları; son dönemde “Avlu” dizisiyle gündemde olan oyuncu Nursel Köse ve yönetmen Yüksel Aksu olacak. İkilinin söyleşisi 26 Mayıs 2019 Pazar günü 12.00-
14.00 saatleri arasında Türkiye’nin en önemli, tarihi ve artistik platosu olan Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy’de gerçekleşecek. Dizinin serüveni ve başarısının anahtarları üzerine konuşacak olan ikili aynı zamanda; sinema ve televizyon dünyasına dair deneyimlerini de katılımcılarla paylaşacaklar. İmza attıkları farklı projelerle festivallerde çeşitli ödüllere layık görülen Köse ve Aksu; oyunculuk, yönetmenlik, senaristlik rolleri, sette oyuncu-yönetmen ilişkisi gibi konulara da değinecekler.