Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Deniz’den çok şaşırtacak hamle geliyor!

Avlu dizisinde Deniz’den çok şaşırtacak hamle geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Star Tv’de Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu dizisinin 20. bölüm tanıtımını izleyenler çok şaşırdı.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları Avlu’nun yeni bölümünde, Deniz’i artık kimsenin tutamayacağı bir sahne izleyeceğiz.

Azra’nın Nihal’i öldürdüğü ve uzun süredir sustuğu, kendisinin yaşadıkları karşısında olayı itiraf etmediğini öğrenen Deniz, artık cezaevinde kimseyi tanımıyor! Yaşadığı ihanetten sonra büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Deniz’in artık kaybedecek hiç bir şeyi kalmadı! Ailesi olarak gördüğü Azra ve kızlardan da ayrılan Deniz, şimdi tek başına.

Ancak onunla hala uğraşan bir kişi var! Kudret! Deniz bir şekilde Kudret’in koğuşuna gidiyor ve  işte şimdi kuzunun nasıl bir kurta dönüştüğünü Kudret görecek! Deniz ve Kudret, sezon finalindeki kavgaları gibi yine kavga edecekler.

Avlu dizisinde Deniz'den çok şaşırtacak hamle geliyor! 7

Deniz, yine Kudret’i alt edecek ve herkesin içinde onun üstüne çöküp, “Söyle bakalım Kudret, buranın ağası kim efendisi kim?’ diye soracak!

Deniz’in gittikçe bambaşka birine dönüştüğü cezaevinde, yeni dengeler kuruluyor. Zerrin’in yaptığı tüm oyunlara karşın Deniz, kaybedecek hiç bir şeyi kalmayan bir insan gibi, önüne gelen herkesi ezip geçecek!

İşte 20. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz yolunu nasıl çizecek?

Nihal müdürü Azra’nın öldürdüğü ortaya çıkınca Deniz’in tüm hayalleri yıkılmıştır. Deniz ile Azra’nın dostlukları ciddi şekilde çatırdayınca, Zerrin bu durumu fırsata çevirmekte gecikmeyecektir. Peki şimdi tüm dengeler değiştiğine göre Deniz yolunu nasıl çizecektir?