Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde isyan çıktı, sosyal medyada alkış koptu! Herkes şoka uğradı!

Avlu dizisinde isyan çıktı, sosyal medyada alkış koptu! Herkes şoka uğradı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de dün akşam 17. bölümüyle ekrana gelen Avlu dizisine, sosyal medyadan övgüler yağıyor!

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünde oynadıkları dizi, yine aksiyon ve heyecanı yüksek bir bölümle ekrana geldi.

Cezaevinde çıkan isyanda kadınların kumaştan yaptığı pankartlardaki yazılar dikkat çekerken, herkesin hikayesini de tek tek dinleyen müfettiş sayesinde, kadınların toplumda yaşadıkları sorunlara da parmak basılmış oldu.

Oyunculuk performanslarıyla yine döktüren Ceren Moray ve Demet Evgar’a, sosyal medyadan övgüler yağdı. Genel olarak dizinin yeni bölümü, izleyiciden büyük alkış aldı.

Son derece etkileyici bir bölümün yayınlandığı akşam, Avlu’yu izleyenler gözlerini bir dakika bile ekrandan ayıramadı.

Olayların hızlı geliştiği dizide, isyanda yaşananlar kadar, öncesinde kadınların hep birlikte eğlenerek isyana hazırlandıkları anlar da dikkat çekti.

İsyan sırasında Kudret ve çetesinin, tam müfettişle anlaşma yapılacakken sabote etmesi sırasında Jale, vurularak öldürüldü.

Şeyla Halis’in oynadığı Jale, 17. bölümde diziye veda etti.

Avlu dizisinde isyan çıktı, sosyal medyada alkış koptu! Herkes şoka uğradı! 8

Zerrin’in cezaevinde yaptığı keyfi uygulamalar, Demet Evgar’ın oynadığı Deniz Demir’in başka bir cezaevine nakledilmesi kararı üzerine isyan çıktı.

Azra ve arkadaşları, Deniz için bir gece önceden bezlerden hazırladıkları pankartlar, yatakları kırarak silah olarak kullandıkları demirler ve çeşitli eşyalarla isyan başlattı. Hüseyin ve Özlem’i esir alan Azra ve diğerleri, görüntüleri ve cezaevindeki durumu anlattıkları videoları sosyal medyada paylaştılar.

Cezaevinin önüne haberciler yığılırken, özel tim ve bir müfettiş de oraya geldi.

Müfettiş, Azra ve diğer kadınların ne istediğini tek tek öğrendi, uzlaşmaya çalıştı. Hüseyin ve Özlem’i bırakmaları istendi ve tüm mahkumlar cezaevinin avlusunda toplandı.

Avlu dizisinde isyan çıktı, sosyal medyada alkış koptu! Herkes şoka uğradı! 9

Tam anlaşma olmak üzereydi ki Kudret ve beraberindekiler geldi ve kavga başlattı. Özel Tim’e geri durması söylenmişti ancak bu olaydan sonra Özel Tim de müdahale etti.

Kudret ve Azra’nın taraftarları kavgaya girişmişken o sırada bir kadın cebinden çıkardığı silahla Jale’yi vurdu.

Herkesi şok içinde bırakan o anlarda Azra ve Deniz, Jale’ye koştu ama Jale’nin ağzından gelen kan, durumun ciddi olduğunu gösterdi.

Şeyla Halis’in bir kaç hafta önce diziden ayrılacağı zaten konuşuluyordu. Çıkan isyanda bu kez Jale kurban gitti.

İşte o sahne:

İşte dizinin yeni bölümüne sosyal medyadan gelen övgülerden bazıları: