Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinden gelen yeni fragman, izleyiciyi kızdırdı!

Avlu dizisinden gelen yeni fragman, izleyiciyi kızdırdı!

tarafından zk zk
Sezon arası bitiyor, diziler dönüyor…
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları Star TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisi de yakında yeni bölümleriyle ekranda olacak.

Dizinin yayınlanan yeni tanıtımı ise izleyiciyi kızdırdı! Çünkü yeni diye verilen tanıtımdaki görüntülerin eski bölümlerin kolajından oluşması, beklentiyi karşılamadı.

Avlu dizisinden gelen yeni fragman, izleyiciyi kızdırdı! 7

Yayın tarihi de verilmeyen ve ‘Yakında’ ibaresi ile dönmeye başlayan tanıtım, izleyenlerin sosyal medyada eleştirilerine neden oldu.

Tanıtımda eski görüntülerin üzerine “karar, tutsak, adalet, korkusuz, daha güçlü, çok yakında tekrar birlikteyiz” notu düşüldü.

Avlu’nun ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusu.

İşte dizinin kolajından oluşan o tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratıyor.

Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde alacaktır. Kudret, gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır. Özge’nin aklında tek bir soru… Karnındaki bebek ona beraberinde neler getirmektedir? Tüm bunlar yaşanırken bir yandan da Öykü’nün yılbaşı heyecanı tüm avluyu yavaş yavaş sarmaktadır.