Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin 34. bölüm tanıtımı, kafaları allak bullak etti! Neler oluyor?

Avlu dizisinin 34. bölüm tanıtımı, kafaları allak bullak etti! Neler oluyor?

tarafından zk zk
Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları Avlu dizisinin 34. bölüm tanıtımı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Kudret’in bıçakladığı Deniz hastaneye kaldırılmış ve ameliyat sonrasında öldüğü söylenmişti. Cezaevine ulaşan bu haber, herkesi yıkmış ancak durumun altında bambaşka bir mesele olduğu anlaşılmıştı.

Komiser Tolga, Deniz’in içeriden birileri tarafından hastanede öldürülmeye çalışılacağını anlayarak onu korumak için ekibinden özel bir çaba sarfetmelerini istemişti.

Deniz’in öldüğü ve cenazesinin de gömüldüğü sahneler dikkat çekerken, Azra’nın da sonradan mezara geldiği ve o sırada peşinde olan Tolga da Azra’yı mezar başında yakalamıştı.

Avlu dizisinin 34. bölüm tanıtımı, kafaları allak bullak etti! Neler oluyor? 7

Deniz’in ölmediği ise son sahnede ortaya çıktı. Deniz kenarında çiçekler içindeki bir mekanda yüzünü gördüğümüz Deniz, gözlerini açtı.

Yeni bölüm için heyecanı arttıran bu sahneden sonra 34. bölüm tanıtımında kafalar iyice karıştı. Deniz’in iyileştiği ve ayağa kalktığı görülürken, Tolga Azra’yı tutukluyor.

Cezaevinde Kudret herkese korku saçmaya devam ederken, Azra’nın tanıtımın sonunda elindeki silahı birine doğrultup “Güle güle” dediği sahne dikkat çekti.

Neler olduğunun tam anlaşılamadığı tanıtım, izleyenlerin heyecanını ikiye katladı.

İşte Avlu 34. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Avlu, korkunç bir haberle sarsılıyor!

Deniz’in aldığı darbe içerde inanılmaz bir paniğe sebep olur. Azra ise hem Kudret’in adamları hem de polis tarafından köşeye sıkıştırılmak üzeredir. Zerrin, avluda yaşanan korkunç saldırının failini ararken cezaevi korkunç bir haberle sarsılır. Tolga’nın kurduğu plan işe yarayacak mıdır?